Premier League

Papírforma tippjeink vannak a londoni rangadóra

  • varin

Londoni rangadót rendeznek a Hotspur Stadionban, a favorit pedig a hazai csapat. Ha lesz egyáltalán meccs...

Csonka fordulóra kerül sor a Boxing Dayen Angliában, de reméljük, azért legalább a maradék 7 mérkőzést megrendezik. Londonban például rangadót játszik egymással a Tottenham és a Crystal Palace, amelynek igazság szerint nincs igazán nagy favoritja.

3610117

A Tottenham hazai pályán viszont nem szerepel rosszul, hiszen csak a Liverpool, a Manchester United és a Chelsea ellen vesztett pontokat. Persze egy Bajnokok Ligájába vágyó csapat esetén ez sem hangzik túl jól, de legalább a kötelező győzelmeket tudja szállítani Antonio Conte együttese. A hét közben azért kapott egy kedvezőtlen hírt a csapat, hiszen a Tottenhamet hivatalosan is kizárták a Konferencia Ligából, amiért nem tudott kiállni a Rennes ellen. Ez persze az EKL nívóját nézve közepesen lehet fájdalmas hír a szurkolóknak, mindenesetre eggyel kevesebb sorozat, ahol a Spurs a végén a révbe érhet.

Tulajdonképpen mondhatjuk azt, hogy a Palace ellen ez egy "kötelező", hiszen Patrick Vieira együttese novembere eleje óta egyetlen mérkőzést tudott megnyerni. Mindemellett a csíkos mezesek idegenben pocsékul teljesítenek, szürreális módon a begyűjtött 6 pontból 4-et a Manchester City-Arsenal kettős ellen kalapoztak össze Bentekéék.

Szerencsére jelenleg egyik csapatnál sem tobzódnak a betegek, így gyakorlatilag fontosabb hiányzóról egyik oldalon sem beszélhetünk.

Az olasz szakvezető valószínűleg hazai pályán támadó felfogásban küldi pályára a fiait, amely egy 3-4-3-as felállást jelenthet. Harry Kane mellett Son Heung-Min és Lucas Moura kezdhet, míg a másik oldalon a szintén jól csengő Zaha-Édouard-Ayew trió riogathatja Hugo Lloris ketrecét.

Overes meccsnek tűnik, ahogyan a két csapat utolsó öt meccsén is volt összesen 16 találat. Szeptemberben nem kis meglepetésre a Palace hazai pályán kivégezte a városi riválist, ám most nem lennénk meglepődve, ha visszakapnák Vieiráék a hármast.

{"headTitle":"Tottenham Hotspur-Crystal Palace","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-12-26 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: 1x + 1.5 gól felett","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Tottenham nyer","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3610117] 2021-12-26 16:00:00 Tottenham Hotspur - Crystal Palacex;