Premier League

A PL-ben való debütálás már jobban sikerül Potternek a Chelsea kispadján?

Közel egy hónapot követően lép pályára a Crystal Palace és a Chelsea is a Premier League-ben.

Szombaton egy kisebb londoni rangadó is terítékre kerül a Premier League-ben, hiszen a Crystal Palace a Chelsea együttesét fogadja. Az oddsmesterek a vendégeket hozták ki esélyesebbnek, igaz, átlagosan 1.85-szörös szorzón lehet a Kékek sikerére fogadni háromesélyben.

3901014

Csapathírek

A Crystal Palace-nak kőkemény sorsolása volt eddig, hiszen megmérkőzött az Arsenallal, a Liverpoollal és a Manchester Cityvel is, ezen együttesek ellen pedig egy pontot tudott szerezni. A másik három bajnokijából egyet megnyert az Aston Villa ellen, míg a Brentforddal és a Newcastle csapatával nem bírt, így hat lejátszott meccset követően hat pontjával a 16. helyet foglalja el a táblázaton, igaz, a hátsó régióban a többi csapat eggyel több mérkőzést vívott meg.

A Sasok legutóbb szeptember 3-án léptek pályára, akkor egy gól nélküli remit hoztak össze Newcastle-ben. Azóta majdnem egy hónap telt el, hogy milyen formában vannak az némileg talány, de az biztos, hogy Ferguson, Tomkins, Butland és McArthur sem lép pályára közülük.

[3901014] 2022-10-01 16:00:00 Crystal Palace - Chelseax

A Chelsea pocsékul rajtolt a PL-ben, hat kört követően mindössze tíz pontot gyűjtött össze, amivel a hetedik helyet foglalja el a tabellán, s nyolc egységre van az éllovas Arsenaltól, igaz, eggyel kevesebb meccset játszott, mint az Ágyúsok. A legutóbbi bajnokiján 2-1-re tudott nyerni a West Ham ellen egy jó hajrának köszönhetően, de azt követően 1-0-s vereséget szenvedett a Dinamo Zagreb otthonában, ami után Thomas Tuchel munkáját megköszönték.

A német helyét a Brightonnal jól teljesítő Graham Potter vette át, azonban az első Chelsea-s meccsén mondhatni besült a tréner, hiszen csak 1-1-re volt jó csapatával a Salzburg ellen a Bajnokok Ligájában. Igaz, gyorsan tegyük hozzá, hogy alig pár napja volt, hogy felrázza a társaságot, s noha azóta elég sok idő telt el, a válogatott mérkőzések miatt tengernyi játékosa volt távol a Stamford Bridge-től, így igazából erre a mérkőzésre is alig pár napot tudott készülni keretével.

Jó hír viszont a vendégek számára, hogy biztos kimaradójuk elvileg csak Kanté lesz.


>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<


Mire érdemes fogadni?

A Crystal Palace három, míg a Chelsea két meccse nem nyert zsinórban, s a hazaiak közel egy hónapja, míg a vendégek két és fél hete nem léptek pályára. Avagy egyik fél sincs élete formájában, s ugye hosszú volt a kihagyás mindkét oldalon.

A párharcot egyébként a vendégek dominálják az utóbbi időben, hiszen a Chelsea zsinórban tíz (!) sikernél jár tétmeccsen a Crystal Palace ellen, tavaly például a bajnokságban 3-0-ra és 1-0-ra, míg az FA Kupa elődöntőjében 2-0-ra nyertek a Kékek a Sasok ellen.

Most viszont benne van a pakliban, egy szoros meccs, még úgy is, hogy Potter mester biztosan feltüzeli az övéit az első Chelsea-s bajnokiján, amit győzelemmel szeretne abszolválni. 0-1, 1-1, 1-2 körüli eredményt várunk, így az új partnerünknél, a Bankonbet fogadóirodában, egy bet builderes tippet ajánlunk megjátszásra, ami nem más, minthogy a vendégek nem veszítenek, ugyanakkor szereznek gólt, viszont a mérkőzésen 3,5-nél kevesebb találat születik.

{"headTitle":"Crystal Palace - Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-01 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet builder: Chelsea +0,5 + Chelsea góljai 0,5 felett + mérkőzés góljai 3,5 alatt","odds":"1.875","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3901014] 2022-10-01 16:00:00 Crystal Palace - Chelseax;