Premier League

Nem bízunk a Tottenhamben, de ezt a tippet azért lehozhatja

Pocsék formában a Spurs, egyetlen reménye, hogy a Crystal Palace sem most éli legszebb napjait.

Finoman szólva nem úgy alakul a vb utáni periódus a Tottenham gárdájának, ahogy azt a szurkolók előzetesen várták, miután két meccsen mindössze egy pont jött össze, ezzel pedig újfent a top négyen kívülre került a londoni alakulat. A bukmékerek is nehezen bíznak már a Spursben, 2.15 körüli szorzóval mérik a vendégsikert.

3901116

A Brentford ellen még összejött az egyenlítés 0-2-es hátrányból a Spursnek, az Aston Villa ellen azonban már belefutott a késbe Antonio Conte alakulata, miután hazai pályán 2-0-ra kapott ki. A vereség mellett legalább annyira fájó lehet, hogy gyakorlatilag alig tudott helyzetet kialakítani a Conte-csapat. 

Ez az eredménysor, valamint a gyengébb ősz pedig akár elő is vetítheti Conte menesztését, ami még néhány hasonló eredmény után egy teljesen reális forgatókönyvnek tűnik.

Szerdán tehát kötelező lenne a javítás, de amit láttunk tőlük eddig az könnyen lehet, hogy kevés lesz a Palace ellen is. Patrick Vieira együttese ugyanis egy gyenge Boxing Day után a Bournemouth gárdáját felül tudta múlni, mondhatni könnyedén. Kellett is ez a siker, hiszen úgy kapott egy hármast a Fulham ellen a karácsonyi fordulóban, hogy 60 perc után már kettős (!) emberhátrányban volt, nem is lehetett más a vége, mint sima vereség. Mindenesetre a tabellán továbbra is tartja az erős középmezőnybeli tagságát a Palace, amivel alighanem az év végén is tökéletesen elégedettek lennének.

Apró öröm, hogy ugyan Tyrick Mitchell továbbra is eltiltott, de James Tomkins már visszatérhet, bár könnyen lehet, hogy csak a kispadra. Nathan Ferguson, Sam Johnstone és James McArthur a további hiányzók. A vendégeknél is van egy eltiltott, Yves Bissouma ötödik sárga kártyáját gyűjtötte be a Villa ellen, így most pihen. Rodrigo Bentancur, Lucas Moura és Richarlison sérült, míg kérdéses a játéka Dejan Kulusevskinek. Ha rá sem számíthat Conte, tényleg komoly bajban lehet a Tottenham.

Mire fogadjunk?

Ebben a Tottenhamben bízni őrültség, nem is tesszük meg. Mivel egyik csapat sem manapság éli legszebb napjait egy feszült találkozóra van kilátás, így egy fogadáskészítőt raktunk össze, amelyben mindkét csapat kap legalább egy büntetőlapot opció mellett mindkét csapat betalálhat. Erre a kombinációra 2.27-es szorzót kapunk, amiért már megérheti megrizikózni ezt a tippet, pláne annak tükrében, hogy a klasszikus mindkét csapat betalál opció csak 1.75-öt fizet.

A Tottenham a legutóbbi 10 (!) meccsén kapott gólt, vasárnap a tippünket pedig a Spurs góltalansága vitte el, bízunk benne, hogy egy gólra azért most jók lesznek. Az 1X is elgondolkodtató, de miután csak 1.70 körül fizet már csak ez a piac, jóval jobb tippnek tűnik a fentebb vázolt fogadáskészítő, így ezt küldjük csatába szerda estére.

{"headTitle":"Crystal Palace - Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-01-04 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Mindkét csapat szerez gólt+ mindkét csapat kap legalább egy büntetőlapot","odds":"2.27","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3901116] 2023-01-04 21:00:00 Crystal Palace - Tottenham Hotspurx;