Angol Ligakupa

Címvédőként ugye nem esik ki a harmadik körben a Manchester United?

A Vörös Ördögök a Sasokkal néznek farkasszemet az Angol Ligakupa legjobb 16 közé jutásáért vívandó párharca során.

Hét közben megrendezésre kerül az Angol Ligakupa harmadik fordulója, amelybe már a nemzetközi kupaporondon szereplő csapatok is bekapcsolódnak. A keddi menüből egyértelműen kiemelkedik a Manchester United-Crystal Palace csörte, amelynek a hazaiak az esélyesei, sikerükre ugyanis háromesélyben átlagosan 1.60-szoros pénzt fizetnének ki a bukmékerek.

 

Csapathírek

 

Szombat este lezárták rossz sorozatukat a Vörös Ördögök, ugyanis az Arsenal (1-3), a Brighton (1-3) és a Bayern München (3-4) ellen elszenvedett vereségeket követően tudtak nyerni, méghozzá Burnleyben, 1-0-ra.

Ugyanakkor nem játszottak ellenállhatatlanul, az újoncnak több helyzete is volt, de ugye a focit gólra játsszák. A sikernek köszönhetően kicsit feljebb jöttek a táblázaton, ugyanakkor még így is nagyon messze van tőlük az élboly a Premier League-ben (a kilencedik helyen állnak, s kilenc pont a lemaradásuk az éllovas Manchester City mögött).

Hiányzók terén viszont továbbra sem állnak jól a hazaiak, Wan-Bissaka, Shaw, Mainoo, Malacia, Lisandro Martínez, Diallo, Antony és Sancho is biztosan kimarad, míg Maguire és Mount szereplése kérdéses. Mindemellett pedig a hírek szerint Ten Hag rotál is csapatán, például Bayindir, Amrabat vagy Mejbri is kezdőként juthat szóhoz.

 

 

A vendégek viszont kisebb gödörben vannak a válogatott mérkőzések okozta szünetet követően, hiszen másfél hete 3-1-es vereséget szenvedtek az Aston Villa otthonában, míg hétvégén hazai pályán nem bírtak a Fulham csapatával (0-0). Ugyanakkor még így is a 10. helyen, vagyis közvetlenül a Manchester United mögött tanyáznak a PL-ben.

A Sasok az AL-ben már mentek egy kört, közel egy hónapja 4-2-re nyertek a Championship egyik újonca, a Playmouth otthonában, méghozzá úgy, hogy a 46. percben már 2-0-ra vezetett az alacsonyabb osztályú csapat...

Hodgsonéknál sem fenékig tejfel az élet a hiányzók terén, igaz, kollégájához ellentétben "csak" öt játékosára nem számíthat biztosan az Old Traffordon, hiszen Olise, Franca, Lerma, Tomkins és Ahamada maródi. Ugyanakkor Ten Haghoz hasonlóan Hodgson is megkeverheti a lapokat, külföldi szaklapok szerint vélhetően nagyjából ahhoz a csapatához nyúl, amellyel Plymouthban nyert, azzal a kitétellel, hogy ezúttal Henderson és Hughes is kezdő lehet.

 

Mire érdemes fogadni?


A United ugye címvédőként vágott neki a sorozatnak, vagyis hazai pályán illene továbbjutnia egy Palace kategóriájú, nem topformában lévő csapat ellen. Még akkor is, ha tudjuk, hogy a hétvégi sikerük ellenére azért még némileg mélyen vannak a Vörös Ördögök és jó néhány hiányzójuk is van és valamilyen szinten vegyesfelvágottal vágnak neki az ütközetnek.

Mindezeket figyelembe véve egy fogadáskészítős tippet küldünk csatába a felek keddi kupameccsére. Úgy véljük, hogy ha ki is kap az MU, azt nem a rendes játékidőben teszi, legalább két gólt hozhat a felek összecsapása, és arra is jó esély van, hogy mindkét csapat kapjon 1-1 büntetőlapot.


✅ Tipp: Man. Utd. vagy döntetlen + Több, mint 1 gól a meccsen + Mindkét csapat kap egy büntetőlapot - Igen @1.80

Fogadási határidő: szeptember 26. 21:00