NB II

Biztonsági dupla a másodosztályból

  • varin

Két keleti csapattól várunk csupán pontszerzést, így egy könnyed duplának ígérkezik a vasárnapi szelvényünk.

Szentlőrinc-Nyíregyháza

Ugyan 9 forduló alatt már 8 pontot szerzett a Szentlőrinc gárdája az NB II-ben, így nem is áll kieső pozícióban, ám az utolsó fordulókban már látszott, óriási bravúr lenne az újonc bennmaradása. Az utolsó hat fordulóban négy pontot szereztek a piros-feketék, pedig azért az Ajka, a Dorog vagy a Pécs nem tűnik leküzdhetetlen ellenfélnek.

Ami a vendég Szparit illeti, rendkívül kétarcú csapat benyomását kelti a szabolcsi alakulat. Csupa győzelemmel kezdték a szezont Hornyákék, ám a DEAC ellen pontvesztés kicsit a semmiből jött. Idegenben az utolsó három meccsét lőtt gól nélkül bukta el a Szpari, ám ezt a szériát most megszakíthatják a piros-kékek. Szerintünk van érték a vendégek sikerében, nagyon kínos lenne ismét zakózni egy gyengébb csapat ellen.

Szeged-DEAC

Kiesési rangadóként is aposztrofálhatnánk ezt a találkozót, hiszen a 18. Szeged találkozik a 19. DEAC együttesével, ám a két csapat szája íze igencsak ellentétes lehet. A debreceniek két bajnoki vereségből érkeznek, ebből pedig különöse a Barcika elleni zakó fájhat nagyon Spitzmülleréknek. Hogy az egyetemiek mennyire nincsenek jó formában, arra a balatonfüredi izzadtságszagú 3-2-es kupasiker is jó példa, hiszen a DEAC az NB III talán leggyengébb csapatát is alig tudta legyőzni.

A Szegednél viszont úgy tűnik, végre elindult valami felfelé, hiszen a pocsék szezonrajt és a szurkolók tüntetési hullámát követően a Siófokot és a Szolnokot is legyőzte Dobos Barna csapata. Itt is volt már az ideje az ébresztőnek, hiszen a Tisza-parti csapatot sokan titkos esélyes csapatként emlegették, mint amely meglepheti a Vasast és a Lokit. Ennek fényében pedig egy pontszerzés nagyon minimum lenne a gyengécske DEAC ellenében.

{"headTitle":"NB II-kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-27 17:00","footerTitle":"Eredő odds: 1,58","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szentlőrinc-Nyíregyháza - x2","odds":"1.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Szeged-DEAC - 1x","odds":"1.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}