NB II

Amikor az egyértelmű overt underezzük

  • varin

A trendek ellen fogadunk, amikor Dorogon underre voksolunk over helyett. De van rá okunk!

Ha érveket kellene sorolni amellett, miért is lesz masszív over a Dorog-Nyíregyháza találkozó, rengeteg ilyet tudnánk. Viszont éppen ezen érveknek köszönhetően kapunk parádés oddsot az underre, amit szerintünk vétek lenne kihagyni. 

A Szpari jelenleg a teljes bajnokság legjobb formában lévő csapata. Az edzőváltást követően zsinórban öt meccset nyertek meg és ha a feljutásra nincs is komoly esélyük, de azért a felsőházbeli tagságukat egyre jobban meg tudják szilárdítani. A kiváló sorozat eredménye egyértelmű, a remeklő védelem. A szabolcsi csapat ezen az öt találkozón mindössze egy gólt kapott, míg előtte pontosan 2,0 volt a meccsenkénti bekapott gólok átlaga.

Ami a Dorogot illeti, egy nagyon fárasztó, de sikeres kupacsatából érkeznek a hazaiak, ahol a DVSC-t sikerült tizenegyesekkel kiütniük. Dupla öröm lehet a Bányásznak, hogy a következő ellenfelük a III. kerület, amely az osztálykülönbség okán akár kötelező győzelemnek is nevezhető.

A dorogiak a Szparihoz hasonlóan masszív középcsapatnak számítanak, ám náluk azért akkora gólgála nem szokott lenni, mint a piros-kékek meccsein.

Alapvetően is úgy vélnénk, az under itt ilyen oddson jó ötlet. A Szpari összekapta magát hátul, a Dorog pedig eddig is a jó védekezéséről volt ismert. Most viszont ezt a tippet tovább erősítheti az időjárás és a pálya állapota. Vasárnapra még azért nem lesz tavasz, 5-6 fok várható, mindemellett a dorogi gyep már a Loki elleni 120 perc alkalmával sem volt éppen tökéletes. Ez egy mérkőzést befolyásoló faktor lehet, ami nálunk az under irányába billenti a mérleget.

{"headTitle":"Dorog-Nyíregyháza","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-15 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól alatt","odds":"2.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}