NB II

Vidéki fellegvárak csatájával indul a másodosztály - tipp a Kaposvár-Nyíregyházára

  • varin

A kicserélődött Kaposvár és a nagy terveket szövögető Szpari meccsével indul az idény.

Sok szempontból rendkívül érdekes mérkőzéssel kezdődik meg az NB II 2020/2021-es idénye, a Kaposvár-Nyíregyháza mérkőzésen tényleg bármi megtörténhet. Ugyan az NB I-ből tavaly kieső somogyiak a Loki és a Vasas után - az oddsok alapján - a legnagyobb favoritok a feljutásra, mi azért nem helyeznénk a bizalmunkat olyan könnyen Waltner Róbert csapatába.

{"headTitle":"Kaposvár-Nyíregyháza","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-01 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kaposvár","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Nyíregyháza","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ahogyan az ugyanis lenni szokott, a Kaposvárnál igen nagy volt az átalakulás, már csak azért is, mivel a Merkantil Bank Ligában nem játszhatnak idegenlégiósok. Mindemellett a csapat legnagyobb értékei is távoztak, így Bévárdi Zsombor, Ádám Martin, Fodor Marcell és Pintér Ádám sem erősíti tovább a klubot, ami azt jelenti, hogy

a Kaposvár tavaly szerzett 29 góljából 16 távozott a nyáron.

Nyíregyházán sem sokkal jobb a helyzet, a csapat igen gyatra sorozattal fejezte be a szezont, melynek az lett az eredménye, hogy a mostani évadot már Gálhidi Györggyel kezdik meg a szabolcsiak. Noha a cél kimondva is az 1-6. hely megszerzése, különösebb erősítések nem voltak a nyáron a Szparinál, így lényegében majdnem ugyanaz a keret próbálhatja meg elérni ezt a célt, amely a tavalyi csonka idényben 6 pontra volt a 6. pozíciótól.

Kövesd a legjobb magyar focis tipstereket!
A Logibeten mindig is kiemelt jelentőséggel bírt a tippmesterek körében az NB II, idén sem lesz ez másként. Kövesd te is a profik tippjeit és kaszáld végig az NB II-t!

A nyári felkészülési mérkőzések sem sikerültek éppen jól Jánváriék esetében, a Loki ellen például egy négyest kaptak, de a Kisvárda II. is kifogott a keletieken. A tréner el is mondta a szurkolói ankéton, hogy alakulhattak volna jobban is a dolgok a holtszezonban.

Összességében mi nem látunk hatalmas különbséget a két csapat között és ezt a kiegyenlített szorzók is jelzik. Tavaly a Nyíregyháza az egyik legtermékenyebb csapat volt a ligában, a 27 meccsükön összesen 90 gól esett, egyenlő eloszlásban.

Mindezek fényében egy motivált, de nagyon meggyengült Kaposvár ellen érdemes lehet a gólokba fektetni, hiszen bármelyik csapat egymaga is meglőheti a három találatot.

{"headTitle":"Kaposvár-Nyíregyháza","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-01 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3374640] 2020-08-01 20:00:00 Kaposvár - Nyíregyházax;