Magyar Kupa

Ezúttal is meglepi a Győr a Lokit?

A debreceniek tavaly csak hosszabbítást követően tudtak továbbjutni Győrben a Magyar Kupa keretén belül.

Kedden elstartol a Magyar Kupa negyedik fordulója, ahol már a legjobb 16 közé jutás lesz a tét. A játéknap nyitómérkőzést Győrben rendezik, ahova a Debrecen látogat. A bukmékerek szerint a találkozó esélyese az élvonalbeli együttes, a cívisvárosiakra ugyanis átlagosan 1.90-szeres pénzért lehet fogadni háromesélyben.

Csapathírek

A nyári szünetben alaposan feltankoló győriek kiváló szezont futnak eddig, hiszen az MK-ban a legjobb 32 közé jutottak már, míg az NB II-t vezetik (egy pontot vernek a Nyíregyházára, míg ötöt a Vasasra). 13 kört követően kilenc győzelem és két-két döntetlen és vereség szerepel a nevük mellett, ráadásul a legtöbb lőtt góllal is ők rendelkeznek a másodosztályban (33).

Otthoni környezetükben a mostani szezonban csak a Haladást nem tudták legyőzni, az MK előző kanyarjában az alacsonyabb osztályú Zsámbéknál nyertek 2-0-ra, míg a Loki ellen a Mosonmagyaróvár elleni 4-0-s sikerrel hangoltak. Amely után a csapat mestere, Antonio Munoz, kiemelte, hogy kedden roppant fontos összecsapás vár fiaira, avagy a zöld-fehérek biztos, nem lazsálják el a keddi ütközetet. Amelyen akár minden fontos játékosát is bevetheti, hiszen hétvégén nem volt hiányzója...

A debreceniek jól indították mostani idényüket, azonban azt követően visszább estek. A Diósgyőr, Paks, Újpest trió elleni vereségeket követően ugyanakkor a Kisalföldre három veretlen meccsel a hátuk mögött utazhatnak, hiszen a Ferencváros (2-2), majd hétvégén a Puskás Akadémia (1-1) elleni döntetlenek mellett hazai pályán 3-1-re verték a Fehérvár együttesét.

Az MK-ban az előző kanyarban roppant szenvedősen jutottak tovább az alacsonyabb osztályú Eger otthonában, hiszen az egriek vezettek is, a piros-fehérek a győztes gólt pedig mindössze a 87. percben szerezték meg...

A klub hivatalos honlapja szerint egyébként a Felcsút ellen nem volt könnyű helyzetben a Loki szakmai stábja, ugyanis Dreskovic mellett Kyziridis és a Vidi ellen két gólt szerző Domingues is megsérült, a játékosokra vélhetően pedig ezúttal sem számíthat Srdjan Blagojevic.

Mire érdemes fogadni?

A felek legutóbb a tavalyi kiírás nyolcaddöntőjében találkoztak, amikor is 1-1-es döntetlent követően (a Győr 10 emberrel egyenlített a 93. minutumban) a Debrecen a hosszabbítás után végül 2-1-re tudott nyerni az ETO Parkban.

Azóta a győriek egyértelműen megcombosodtak, kvázi NB I-es keretük van, hazai pályán jól mennek, egyértelműen nem rajtuk lesz a teher, gyakorlatilag teljes csapattal ki tudnak állni, míg a Lokinál lesznek hiányzók, idegenben pedig nem megy nekik, az említett egri csata mellett csak az Alashkert elleni Konferencia Liga meccsüket nyerték meg házon kívül július végén...

Avagy akár a meglepetés is benne lehet a pakliban, pláne, hogy egy kupacsatáról beszélünk, így pedig mi a hazaiakkal tartunk és rájuk fogadunk. No, de csak +0,75-ös ázsiai hendikeppel, amely tipp teljes mértékben akkor veszítene, ha a vendégek két vagy több góllal nyernének.


✅ Tipp #1: Győr +0,75 (ázsiai hendikep) @1.612

Fogadási határidő: október 31. 19:30