NB II

Pontszerzéssel nyithatja a szezont a bajnokesélyes Győr

  • varin

Nyugati derbivel zárul az első játéknap az NB II-ben, ahol is a meglepetésre éri meg inkább fogadni.

Nem kis meglepetésekkel kezdődött meg az NB II 2017/18-as idénye, hiszen az újonc Kazincbarcika a feljutásra ácsingózó Békéscsaba otthonába tudott nyerni, míg a Kisvárda úgy veszített két pontot a Mosonmagyaróvár ellen, hogy a 92. percben még Kondás Elemér csapatánál volt a kétgólos előny. Szerencsére rajtunk nem fogtak ki a Merkantil Bank Liga hektikus eredménye, egy nagyon szép, nyertes kombival indítottuk az évet. A játéknapnak azonban még koránt sincs vége, hétfő este egy egykoron NB I-es derbivel zárul a kör.

   
Zalaegerszeg Döntetlen Győr
2.35 3.40 2.35

A fogadóirodák sem tudtak mit kezdeni első lendületükből ezzel a találkozóval, hiszen amíg a     a Győrt hozta ki favoritnak, addig az internetes bukik szerint egyértelműen a Zalaegerszeg a mérkőzés esélyese. A magyar állami fogadóiroda közben helyesbített valamit a számain és már ugyanakkora profit mellett nyerethetjük mindkét gárdát. De vajon kire is érdemes fogadni a hétfő esti derbin?

A nyári időszakban mindkét csapatnál gyökeres változások álltak be, Zalaegerszegre többek között Zoran Spisljak mester érkezett, aki korábban dolgozott Debrecenben, Újpesten és Békéscsabán is. Az Angliában szakmát tanuló mesternek egy viszonylag fiatal csapatból kéne ütőképes alakulatot faragnia, de ha a kék-fehérek ott tudják folytatni a szezont, ahol abbahagyták, nincs okuk aggódnia a Zala megyei szurkolóknak.

Fotó: rangado.hu

Az NB III-ból simán feljutó ETO esetében talán még inkább kérdéses, mire lesz elég a keret az NB II-ben. Ha pusztán a neveket nézzük, Bekő Balázs kerete jobb nevekből áll, mint mondjuk a hazai csapat, de hogy a sok érkező hatására mikor lesz erős csapat Győrben, az kérdéses.

A felkészülési időszak során a zöld-fehérek igen hektikusan szerepeltek, ám, hogy komolyan számolni kell majd ezzel a csapattal, azt talán a Trabzonspor elleni győzelem is jelzi. Véleményünk szerint valamivel reálisabbak a     számai, nem gondoljuk, hogy a kék-fehérek lennének ennek a mérkőzésnek az egyértelmű esélyesei. Mindezek fényében az 1.80-as szorzó a külföldi irodáknál az x2-re egészen baráti, míg ha valaki szerint Patvarosék kezdik jobban a szezont, azoknak egyértelműen a magyar buki oddsait érdemes megjátszani.

A mérkőzést fél 7-től az M4 Sport élőben közvetíti.

2017-07-30;9117
2017-07-31;9117
239982