NB II

Tanácstalanok vagyunk, ezért egy 4.25-ös szorzót néztük ki az ősz rangadójára

Ha vereséget szenved, akár le is mondhat az NB I-es szereplésről a Vasas. Jön az ősz rangadója!

Hétfőn záródik az NB II hétvégi fordulója, a 16. kör zárómérkőzése pedig az őszi idény talán legnagyobb rangadója lesz. A tavaly még az NB I-ben szereplő Vasas azt a Győri ETO-t fogadja, amely idén azzal a céllal vágott neki a másodosztálynak, hogy megnyeri azt és hosszú évek után ismét az NB I-be kerüljön. Az ETO egyelőre tartja is a célt, hiszen a forduló előtt vezette a bajnokságot, a Vasassal szemben pedig hét pont a fórja, vagyis ha sikerülne Angyalföldön nyernie a Győrnek, akkor a fővárosiakat gyakorlatilag kipöckölnék a feljutásért vívott harcból és Nyíregyházával párban uralhatnák a tabella első két helyét. 

Persze a Vasasnál ezt mindenképpen szeretnék elkerülni és a csapat a kezdeti bizonytalankodás után az őszi idény második felére össze is kapta magát. A hazai pálya kulcsfontosságú tényező lehet a piros-kékeknek, saját közönsége előtt a Vasas idáig hozni is tudta a rangadókat, hiszen a Gyirmót, a Nyíregyháza vagy éppen legutóbb a Honvéd is könnyedén kapitulált az Illovszky Rudolf Stadionban. 

 

Mire érdemes fogadni? 

Fogadási szempontból egyáltalán nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen egy teljesen háromesélyes csatának tűnik. A légiósokkal megerősített ETO nagyon meggyőző volt idáig, a támadójátéka pedig kifejezetten hatékony, a Vasas ugyanakkor teli van rutinos játékosokkal, akik pontosan tudják mekkora ennek a meccsnek a tétje. 

A bukmékereknél is elég nagy a bizonytalanság, hiszen mindkét együttes győzelme jócskán kettes szorzó felett fizet. Sajnos egyet is kell, hogy értsünk velük, hiszen nálunk ez a meccs ugyanúgy lehet egyes, mint kettes, ugyanúgy lehozhatják a csapatok gól nélkül a találkozót, mint ahogy láthatunk akár 4-5 gólt is. 

Az NB II-es meccseken azért a fogadási piacon továbbra is elég szűkösek, így csak klasszikus fogadási opciók közül lehet válogatni, ami nem igazán van most az ínyünkre. Mi ezen a meccsen elsősorban élőben próbálnánk meg nyerő tippeket vadászni, az M4Sporton élőben követhető is lesz a találkozó. 

A kezdő sípszó előtt mi egy döntetlenben gondolkozunk, amire 3.30 körüli szorzón lehet fogadásokat kötni,de ha ezt megfűszerezzük egy G-G opcióval, akkor már akár 4.25-ös szorzót is játékba küldhetünk. 


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt + Döntetlen@4.25 

Fogadási határidő: november 27. 20:00