NB II

Folytatódik az NB II, ez a legjobb tipp a fordulóból!

Az amúgy is rendkívül erős győri keret csak tovább erősödött a télen.

Bár a fogadóirodák a nagy esélyesek között emlegették a szezon előtt a Győri ETO-t, mi nem vártunk ennyire jó szereplést a zöld-fehérektől. Antonio Munoz gárdája a vesztett pontok tekintetében 6 egységgel előzi meg a Vasast, a tavaszi hadjáratot pedig elvileg egy sima győzelemmel kezdheti meg.

4220101

Vasárnap ugyanis a BVSC gárdájához látogat a Győr, és hát nem mondhatnánk, hogy sokat gyengült volna az ETO. Nenad Lukics nevét jól ismerhetjük a kispesti éveiből, de érkezett még Urblík Norbert, illetve az  a brazil Boschilia is, akiért anno a Monaco közel 10 millió eurót fizetett. Kylian Mbappé egykori csapattársa bőségesen rendelkezik topligás rutinnal, a francia élvonalban 10 gólja és 6 gólpassza van.

Bár a 27 éves támadó középpályás csak néhány napja írt alá, alighanem hosszútávon óriási erősítés lesz az amúgy is rendkívül acélos zöldeknek. Igaz, a felkészülés alatt vegyes eredményeket ért el Munoz csapata, azért nem is gyenge csapatokkal játszott, bizonyítva, hogy ez a keret már alkalmas az NB I-re.

A BVSC csapatánál kevésbé volt izgalmas a téli szezon, Poór Patrik, Bacsa Patrik vagy Ihrig-Farkas Sebestény megszerzése erősítés a zuglóiak szintjén. A vegyes eredmények itt is jelen voltak, a Paks elleni 2-3-as vereség vagy az NB III-as ellenfelek kiütése dicsőségére válhat Viníciuséknak, viszont a Honvédtól kapott hatos jelzi, van még hová fejlődni.

A nyár végén a Győr otthon problémamentesen zsebelte be a 3 egységet, Bumbáék augusztusban négyet tettek közé. Ha ennyi találatot most nem is várhatunk, de 1.75 körüli szorzóért a "V" itt egy játszható tippnek tűnik, főleg úgy, hogy a zuglóiak amúgy is idegenben acélosabbak inkább.

{"headTitle":"BVSC-Győri ETO","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-02-04 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győr","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Vendég + Nem szerez mindkét csapat gólt","odds":"2.41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4220101] 2024-02-04 14:00:00 BVSC Zuglo - Győrx;