Német foci

Végre valami, amiben évekkel előzzük a Bundesligát

  • gb1

A Bayern a Marriottal karöltve új szintre emeli a meccsnézést - igaz, Győrben 10 évvel megelőzték őket.

A focimeccseket rendkívül szerteágazó módon lehet követni: a lelátókon őrjöngve, a kocsmában a haverokkal vagy otthon egyedül a TV-vel ordibálva egyaránt páratlan élményt nyújt ez a tevékenység a sport szeretetének köszönhetően. Nem lehet jól vagy rosszul csinálni.

Münchenben most mégis olyan projekt van megvalósítás alatt, amelytől leesett az állunk, immár biztos, hogy ez lesz a meccsnézés alfája és omegája! Csak képzeld magad egy fullextrás hotelszobába, egy óriás ággyal, lángoló kandallóval, ráadásként szobaszervízzel, úgy, hogy az üveg faladon át a világ legjobbjait láthatod kergetni a bőrt.

Nem példátlan, de páratlan élmény lesz annak, aki meg tudja fizetni. fotó: marriott.com

Ez hamarosan nem csak egy álom lesz, hiszen a bajor gigász egy elég nagy volumenű együttműködési szerződést írt alá a Marriott Hotels-szel, melynek keretében a fenti képen látható látványtervnek megfelelő szobákat alakítanak ki az Allianz Arenában.

"A partnerségnek hála példátlan élménnyel találkozhatnak majd a szurkolók az egyedi kialakítású szobákban, amelyek fantasztikus kilátást nyújtanak az Allianz Arena pályájára. A Courtyard legújabb dizájnja ízelítőt nyújt a hoteljeinkben való tartózkodásról." - állt a világhírű szállodalánc közleményében.

Ez szép és jó, a példátlan szóval azonban kénytelenek vagyunk vitatkozni, hiszen a Tarsoly Csaba által megálmodott ETO Park komplexum már 2008-ban megvalósította az ágyból szurkolás lehetőségét.

Az ETO Park Hotel négy csillagát  nem fokozták le - a focicsapatot viszont igen. fotó: Tripadvisor

Más kérdés, hogy az azóta alsóbb osztályba száműzött győriek meccsei nyújtanak e akkora élményt, mint mondjuk egy Bayern - Dortmund klasszikus. Ízlések és pofonok...