Felkészülés

Bátor tippel fogadunk a Newcastle-re

  • varin

Topligás ellenfele lesz a Szarkáknak, de ezúttal is érdemes bízni bennük.

Több sztárcsapat is Ausztriában edzőtáborozik, így olyan topligás randevúk is előfordulhatnak, mint például a mai Mainz-Newcastle United. A favorit természetesen a PL-csapat, de a német riválist sem illik leírni, hiszen tavaly a 8. helyen végzett Szalai Ádám egykori együttese.

3925545

Mivel a két topliga majdnem napra pontosan ugyanakkor kezdődik, nem nagyon lehet különbség felkészültségben. Ennek jegyében a Newcastle és a Mainz is két felkészülési találkozón van túl, az eredményekből pedig eddig felesleges kiindulni. A németek verték az oberligás Worms együttesét, majd a Besiktastól kikaptak, míg a Newcastle-nél egy angol és egy német, alacsonyabban jegyzett ellenfél nemigen jelentett kihívást. 3 héttel a bajnokságok indulása előtt azért még nem várunk csúcsformát a felektől.

Hiányzók persze mindkét oldalon várhatóak, hiszen ilyenkor még gyakoriak a húzódások, illetve a fittséggel kapcsolatos problémák, így nyilván ma is várhatunk a felektől 10-11 cserét. Akik biztosan nem lépnek pályára, azok között a németeknél Silvan Widmert találjuk, de Lee Jae-sung és Niklas Tauer is sérült vagy beteg.

Az angoloknál Javi Manquillo hagyja ki a a találkozót, máskülönben Eddie Howe mester vélhetően igen széles skálán merít majd a keretéből.

Valószínűleg erős kezdővel áll ki majd a Newcastle, akik az 1860 München ellen csereként álltak be, ők most az 1. perctől bizonyíthatnak. Márpedig a "kis München" ellen a félidőt követően indult be a gólgyártás, így Guimares, Wislon vagy Saint-Maximin ezúttal kezdhetnek.

Reálisnak tűnik az oddsszabás ezen a meccsen, favoritok az angolok, de csak óvatosan. Mi a várhatóan erős kezdő miatt bizalmat szavazunk a Szarkáknak, tétünket pedig akkor sem veszítjük el teljesen ezzel az ázsiai hendikepes tippel, ha csak döntetlen lenne fordulásnál az eredmény.

{"headTitle":"Mainz-Newcastle","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-07-18 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő Newcastle -0.25","odds":"2.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3925545] 2022-07-18 16:00:00 Mainz 05 - Newcastle Unitedx;