Bundesliga

A Lipcse esetében ez mindig egy nagyon logikus tipp

  • varin

A 8-0 után most nem várunk Lipcse-gálát, így inkább lapos fogadásra esküszünk.

A szezon legnagyobb verését mérte novemberben a Lipcse a Mainz együttesére, a Red Bull néhány hónapja 8-0-val intézte el otthon Szalai Ádám csapatát. Az az oddsokból is látszik, hogy a visszavágásra kevés a sansz, ám abban is biztosak lehetünk, hogy Gulácsiék dolga nem lesz ennyire egyszerű.

{"headTitle":"Mainz-Leipzig","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-24 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mainz","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntelten","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Leipzig","odds":"1.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Lipcse ugyanis nem indította túlságosan jól az újrakezdést, a Freiburg ellen 1-1 két nem várt pont elvesztésnek számít. Ugyan Wernerék töménytelen mennyiségű lehetőséget dolgoztak ki, ám a siker így is elmaradt. A Mainz ezzel szemben értékes idegenbeli ponttal indított, a kölni elleni remi hatására pedig már tisztes távolságba kerültek a piros-fehérek a 17. pozíciótól. Mindazonáltal a liga egyik leggyengébb védelme néz szembe az egyik legjobb támadósorral, így pedig nem csoda, hogy az egál hendikep -1.25-ön áll.

Ami a várható csapatösszeállításokat illeti, a tervezett kezdő szerint nem lesz magyaros összecsapás már az első perctől, Szalai Ádám helyett ugyanis a frontvonalban Mateta kezdhet. Egyébiránt a hazaiaknál Zentner kapus kiválása okozhat fejtörést, hiszen az őt pótoló Müller eddig hat tétmeccsen 17 gólt szedett be. A vendégeknél Emil Forsberg (27/10) nem bevethető.

A Lipcse esetében már többször kiemeltük, hogy a liga egyik legsportszerűbb csapata. Az előző kört 0 sárgával hozták le, ahogyan a két csapat őszi meccsén is elmaradt a figyelmeztetés. A Mainzról ugyanez már kevésbé mondható el, de azért ők sem a pokróc stílust favorizálják.

Mindezek szellemében mi lapos fogadást ajánlunk vasárnap délutánra, olyat, amelyik a Lipcse esetében mindig nagy várható értékkel kecsegtet.

{"headTitle":"Mainz-Leipzig","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-24 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mainz +0 lap","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Leipzig 1,5 lap alatt","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3081605] 2020-05-24 15:30:00 Mainz 05 - RB Leipzigx;