Bundesliga

Ennyiért bizalmat szavazunk Szalaiéknak

  • gb1

A szezon egyik legkritikusabb meccse jön a Mainz számára, amikor is a szintén kiesés elől menekülő Düsseldorfot fogadja.

Ádám szerencsére rendre lehetőséget jut mostanság. Fotó: Archív

A Bundesliga 25. fordulóját egy igazi hat pontos alsóházi rangadó zárja, amelyen válogatott csatárunk, Szalai Ádám is érdekelt. A Mainz-Düsseldorf egy végletekig kiélezett 90 percet hozhat, de az oddsok alapján az egy héttel korábbi sikertől felbátorodott hazaiak keveredhetnek ki belőle győztesen.

{"headTitle":"Mainz-Düsseldorf","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-08 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mainz","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Düsseldorf","odds":"3.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Óriás favoritnak azért nem hozták ki a 05-öt, de szép lassan megindult lefelé az odds, tehát a fogadók is inkább a hazai felé keresgélnek. Életbiztosításnak aligha tűnik Szalaiékra fogadni, ugyanis a a sereghajtó Paderborn elleni siker egy öt meccses hazai nyeretlenségi szériát szakított meg. Nem mondhatnánk tehát, hogy meggyőzőek lennének az Opel Arenában, ahol az eddigi 12 meccsen 4-1-7 a mérlegük. 

A gólgyártásban sem valami erős a Mainz, de szerencséjükre remek formában van Quaison, aki 12 találatnál jár. A klubban a történelem során nem nagyon fordultak meg hatalmas bombázók, ugyanis 24 kör után még senki nem állt ilyen jól a góllövőlistán. Achim Beierlorzer számára kisebb fejtörést okozhat, hogy Matetát, vagy a jóval rutinosabb, ám kevésbé fürge Szalait kezdesse, reméljük utóbbi mellett dönt majd. A hazaiaknál amúgy St.Juste és Bell, a vendégeknél Kownacki és a City-kölcsön kapus, Steffen nem bevethető.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


A Düsseldorf továbbra is foggal-körömmel próbál a bent maradást érő helyeken maradni. Uwe Rösler érkezése kissé felrázta a csapatot, amit jól mutat, hogy az utóbbi öt meccsen csak egy vereséget jegyeznek. A Freiburg elleni idegenbeli siker különösen értékes lehet a végelszámolásnál, de azért nem árt hozzátenni, hogy a 12. túrájukon mindössze a második siker volt az. Ezeken egy hangyányival több, mint egyes lőtt gólátlagot hoztak, aminél csak két együttes rendelkezik gyengébb mutatóval.

Ebben tehát bízhatnak Szalaiék, bár mint említettük ők sem állnak túl nagy gólgyáros hírében. Összegezve a dolgokat tehát egy komoly taktikai, fizikai csatát hozó meccsre számítunk, amin nem biztos, hogy a góloké lesz a főszerep. Az ázsiai 3.0 gól alatti opció elég kecsegtető 1.80-ért, de mi az adott oddson bizalmat szavazunk a Mainz-nak, amely reményeink szerint kiszenvedheti zsinórban a második hazai győzelmét.

{"headTitle":"Mainz-Düsseldorf","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-08 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mainz nyer","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3081587] 2020-03-08 18:00:00 Mainz 05 - Fortuna Düsseldorfx;