Bundesliga

A Mainz ezúttal is megszenvedhet, de mi nem a kimetelre tippelünk

  • gb1

Szalai egyre több lehetőséget kap, de a csapat továbbra sem tud elmozdulni a kiesőzónából.

Válogatott csatárunk visszaverekedte magát a kezdőbe. Fotó: NSO

A német élvonal vasárnapi zárómeccsén két hektikusan szereplő csapat találkozik. A Wolfsburg kétségkívül a liga egyik leghullámzóbb teljesítményű együttese, amely ismét magára talált az utóbbi hetekben és ezért a bukmékerek bizalmát is megkapta, de a Mainz is két veretlen bajnokiról érkezik.

{"headTitle":"Wolfsburg-Mainz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-23 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Wolfsburg","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Mainz","odds":"4.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A Farkasoknak volt nemzetközi teendője is a héten, amikor is a svéd Malmö ellen kellett helyt állniuk az Európa Ligában. Érdekes meccs volt, hiszen hiába dominálták szét az első játékrészt, a folytatásban mégis hátrányba kerültek. Ezt követően aztán negyedóra alatt javukra fordították a dolgokat, de mondhatni, Fortuna is velük volt, hiszen a vezetést érő találathoz az ellenfél szerencsétlen mozdulata is kellett. A győzelem mindenesetre megérdemelt volt, a menetelést pedig a ligában folytathatják ezúttal, ahol az utóbbi háromból két összecsapást győzelemmel zártak, bár a sereghajtó Düsseldorf ellen csak 1-1-re futotta.

A hazai mérleg amúgy nem túl lenyűgöző, ugyanis a 3-5-3 mellé 12-13-as gólarány társul és az elmúlt öt bajnokiból csak egyet zártak három ponttal.

Szalaiéknak tehát elméletileg remek alkalom lenne ez az újabb pontok szerzésére, főleg hogy egységeiket nagyobb részben szedték össze a túráikon. Két héttel korábban a Herthát viccelték meg, ami miatt Klinsmann fel is állt a berliniek padjáról, majd a Schalke ellen is kiharcoltak egy döntetlent otthon. Utóbbin Szalai Ádám már a kezdőben kapott helyet és igen hasznosan is játszott, tehát remélhetőleg vasárnap is a pályán láthatjuk majd.

[3081567] 2020-02-23 18:00:00 Wolfsburg - Mainz 05x
Tudtad? A hazaiak sztárjának, a 10 gólos Weghorstnak karrierje leghosszabb gól nélküli időszakát kellett átvészelnie, hiszen a múlt heti, Hoffenheim elleni mesterhármasa előtt 579 percig nem talált be.

Na, de mire is fogadjunk a két hullámzó együttes meccsén? Nos, a Farkasok és vendégeik is önbizalommal teli érkeznek, de ami feltűnő, hogy elnézve az utóbbi meccseiket, a BTTS igen gyakran esett. A Wolfsburg utóbbi 7/8 Bundesliga-összecsapása és utóbbi öt hazai meccse egyaránt zöldítette a mindkét csapat lő gólt opciót, ahogyan a Mainznak is az elmúlt 4/5 bajnokiján ilyen forgatókönyv alakult. Ehhez képest egész tűrhető szorzót kapunk erre az opcióra, így a kimenetel helyett erre voksolunk és persze külön reméljük, hogy a szezonban csupán egy találatnál járó Szalai is beköszön majd.

{"headTitle":"Wolfsburg-Mainz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-23 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat lő gólt - igen","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<