Bundesliga

Ezt a fogadást húzzuk be a német fordulózárón

  • gb1

Az Arsenal idegenbeli legyőzése után a Mainz nem jelenthet gondot a Frankfurtnak. Vagy mégis?

Fotó: Fr.de

A Bundesliga 13. fordulójában a legnagyobb meglepetést a Leverkusen okozta, amely 2-1-re verte otthon a Niko Kovac távozása óta szárnyaló Bayern Münchent, a tabella pedig tovább sűrűsödött.

Szerencsére ezúttal hétfőre is marad egy pikáns kis összecsapás, amelyen szintén egy újonnan kinevezett mester próbálja meghosszabbítani a tökéletes rajtját – Achim Beierlorzer fiai Adi Hütter legénységével találkoznak, a bukmékerek szerint egy abszolút háromesélyes meccsen.

{"headTitle":"Mainz 05-Eintracht Frankfurt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-02 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mainz","odds":"2.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Frankfurt","odds":"2.41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Ha rápillantunk erre a párosításra, lehet, hogy reflexből már húznánk is be a vendéget, de azért nem árt óvatosnak lenni. A Mainz ugyanis egy héttel korábban parádés eredményt ért el a komoly szériában lévő Hoffenheim vendégeként. A második félidőt végig emberhátrányban játszva nyertek 5-1-re, ez pedig történelmük legnagyobb idegenbeli győzelme volt. Az edzőváltást övező mítosz tehát ezúttal is bejött, a csapat felszabadultan, erőn felül teljesítve focizott és ezt szeretnék megismételni a hazai közönség előtt is. Azt azért ne felejtsük, hogy pont egy hónappal korábban 8-0-s zakóba futottak a Lipcse otthonában.
 

>> Féláron előfizetek! <<
 

Beierlorzer dolgát sérültek és az eltiltott Baku kihagyása is nehezíti, bár ugyanazt a 11-et pályára tudja tenni, mint egy héttel korábban. A vendégeknél is vannak kihagyók, Russ és Trapp mellett David Abraham hét meccses eltiltását tölti, miután a Freiburg mesterét egy bodycheckkel földre vitte.

[3081479] 2019-12-02 20:30:00 Mainz 05 - Eintracht Frankfurtx

Az Eintrach jóval döcögősebb szezont fut, mint tavaly, de a minőség láthatóan rendelkezésre áll a sikerekhez. Mi bizonyíthatná ezt jobban, mint, hogy az Európa Ligában a londoni Arsenal otthonában nyertek 1-0-s hátrányról, ezzel az Ágyúsok mesterének vesztét okozva. A bajnokságban azért még van hova fejlődni és főleg a Commerzbank Arenától távol lejátszott meccsek festenek pocsékul – eddig 1-0-4 a mérleg, amivel utolsó előttiek ebben a viszonylatban.

A Mainz minden sorozatot figyelembe véve ráadásul 13 meccs óta veretlen otthon a Frankfurt ellen.

Lassan tehát már inkább gondolhatnánk, hogy a Mainz felé dől a mérleg a hétfői fordulózárón, de a bukmékerekhez hasonlóan a háromesélyes fogadás tekintetében mi sem igen tudtunk dűlőre jutni. Rendkívül meglepő lenne, ha a londoni diadal után a Sasok nem tudnák bevenni a 05-ösök hálóját, míg a hazaiak utóbbi 11/13 Bundesliga meccse overes eredménnyel zárult. Mivel szerintünk az 1-1 is simán benne van a pakliban, így a gólváltásnak szavazunk bizalmat. 

{"headTitle":"Mainz 05-Eintracht Frankfurt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-02 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - igen","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3081479] 2019-12-02 20:30:00 Mainz 05 - Eintracht Frankfurtx;