Bundesliga

Most már tényleg jöhet a Szoboszlai-gól, főleg ilyen magas oddson

  • gb1

A magyar sztárközéppályás töretlenül élvezi régi-új mesterének bizalmát, ez pedig újabb találatban teljesedhet ki.

A szombat délutáni idősávban megrendezésre kerülő Mainz-Lipcse bajnokin két azonos pontszámmal álló együttes néz farkasszemet. A tabellán elfoglalt hely egy dolog, viszont a forma egyértelműen a vendégek mellett szól, ehhez képest a bukik rendkívül óvatosak voltak az oddsszabással. 

3903618

Csapathírek

Az, hogy óvatosak voltak, még talán enyhe kifejezés is, hiszen a 05-ösök egyelőre nyeretlenek hazai környezetben, ahol mindössze egy találat és két egység áll a nevük mellett. Persze véletlenek nincsenek, azért nem merték kisebb szorzón kihozni Szoboszlaiékat, mert ők pedig idegenben nyújtottak - eddig - gyalázatos teljesítményt, ebben a viszonylatban csak az utolsó előtti pozíciót foglalják el a ligában.

A Bikáknak a hét közben is volt dolguk, hiszen a Celticet fogadták a Bajnokok Ligája csoportkörében. A találkozó keserédes sikert hozott, ugyanis a játék képével újfent nem volt gond, a Bochumnak vágott négyes után itt háromszor volt eredményes a csapat, csak egy sajnálatos esemény árnyékolta be a 3-1-es győzelmet.

Lesérült ugyanis a csapatkapitány, a magyar válogatott alappillére, Gulácsi Péter, akire hosszú kihagyás várhat. Gulácsi elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a jobb térdében, ez pedig a csapattársakat is rosszul érintette - Szoboszlai Dominik egy Gulácsi-mezt magasba tartva üzent társának, míg Emil Forsberg a könnyeivel küszködve beszélt a megsérült csapatkapitányról.

Ő a kapitányunk, már nyolcadik éve a barátom. Nagyon rosszul érzem magam a súlyos sérülése miatt, remélem, minden jóra fordul 

– mondta elérzékenyülve a svéd klasszis.

"Erősebben térsz vissza. Mielőbbi gyógyulást, Kapitány!" - üzente a hasonló, bár kevésbé súlyos részleges szalagszakadással küszködő spanyol válogatott sztár, Dani Olmo. Olmo kiesése mondjuk pont kedvezett Szoboszlainak, de hát ilyen a sport, a lehetőséghez néha sorsszerű történések is szükségesek..

[3903618] 2022-10-08 15:30:00 Mainz 05 - RB Leipzigx


🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon!Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt🤙


Mire érdemes fogadni?

Visszakanyarodva a meccshez, a Mainz otthonában tehát Gulácsiért is küzdenek majd társai, akiket kapitányuk hiánya is extra motivációval láthat el. A két együttes utóbbi 12/11 tétmeccsén overes eredményt láthattunk, a Bikák pedig az elmúlt 8/7 alkalommal legalább 2 gólt vágtak a Mainznak.

A vonatkozó piacon Szoboszlai Dominikon akadt meg a szemünk, aki ugyan még csak egyszer iratkozott fel a lőlapra az idényben, de önbizalma már rendben van, ahogyan az edző bizalmát is határtalanul élvezi. A Celtic ellen már volt egy meg nem adott találata és egy gólpassza is, 4.50-es oddson pedig játszhatónak véljük, hogy immár egy hivatalosan is bejegyzett találat kerüljön a jegyzőkönyvben a neve mellé.

{"headTitle":"Mainz 05-RB Leipzig","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-08 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik gólt szerez","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3903618] 2022-10-08 15:30:00 Mainz 05 - RB Leipzigx;