Lóverseny

Nem indítottuk jól az őszt, de van egy biztató hírünk...

Szeptemberben megszakadt a négy hónapja tartó nyerő szériánk, ám a múlt alapján nem szükséges a vészharangot kongatnunk.

Akik lóverseny fogadásban utaznak, megszokhatták már, hogy vannak periódusok, amikor egyszerűen semmi nem jön be. Pont emiatt volt szenzációs, hogy az általunk követett brit szaki májusban, júniusban, júliusban és augusztusban is nem kevés profitot termelt. Mondhatni, már érett, hogy jön egy gyengébb hónap. Szeptemberben 45.47 egységgel gazdagítottuk a fogadóirodák számláját, azonban van egy biztató hírünk. 

Több, mint egy éve nyitotta ki kapuit a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén futó lóverseny-tippek csatorna, ezen időszak alatt pedig nem fordult még elő, hogy a szigetországi zseni két egymást követő vesztes hónapot hozzon össze! 

Sőt, eddig az volt a jellemző, hogy egy rosszul sikerült hónap után 10% feletti ROI-val sikerült kiköszörülni a csorbát. 

Ha tehát folytatódik ez a sorminta, akkor októberben ismét profit állhat a házhoz, avagy most éri csak meg igazán csatlakozni. 

 

Mit kell tennem, ha látni szeretném a tippeket?


A Discord-szerverünk zárt szobáinak eléréséhez Logibet-előfizetés szükséges. Bármelyik csomagot választod, a privát csatornák elérhetővé válnak számodra. 

Amennyiben előfizettél, az alábbi oldalon add meg a Discord-azonosítódat, hogy aktiválni tudjuk számodra a hozzáférést a zárt szobákhoz.

 

>>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI A PROFI LÓVERSENY-TIPPEKET <<<