Sportfogadás

Milliárdos nyeremény egy végeredményt megjósoló szoftverrel

  • varin

Japánban egy kínai fogadó nyert szinte kimondhatatlan összeget lóversenyen.

Japánban a szerencsejáték szinte minden formája tiltott, ez alól az egyik kivétel a lóverseny, amelyet a Mezőgazdasági Minisztérium felügyel és egész évben zajlanak a versenyek. Úgy tűnik, ez rengeteg fogadót megihlet a környéken, olyannyira, hogy jelentések szerint egy kínai fogadó nem kevesebb, mint 1.8 milliárd jent, vagyis körülbelül 5 milliárd forintot nyert. Méghozzá nem véletlenül!

Fotó: Tokyo City Keiba

Helyi lapértesülések szerint a fogadó egy speciális szoftvert használt, amely előre megjósolta, melyik futamot melyik ló nyeri majd. A kínai játékos amellett, hogy saját magának is szépen pakolta a tippeket, egy befektetési csoport nevében is fogadott, így jön ki ez a brutális nyeremény.

Az 1.8 milliárd jen pedig még csak nem is a nyeremény teljes összege, az ugyanis 9.5 milliárd jen, ám a különböző költségek közel 8 milliárdra rúgtak, míg az adózási költségek még tovább felezték a nyereményt.

Azért így is maradt a játékosnál 800 millió jen, ami megfelel több, mint 2 milliárd forintnak.

Ha ilyen nyereményeket nem is tudunk ígérni, de azért nagyon érdemes követni a brit lovis tipster legjobb ötleteit, amelyeket MoneyMaker_Cesc18 oszt meg mindenkivel a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén minden nap.