Sportfogadás

2022-ben is hatalmasat mentek a profi lovitippek - íme a számok!

  • Logibet

Az óévben is szép profit állt a házhoz a brit lovigurunak köszönhetően.

Immáron közel 2,5 éve dolgozunk együtt egy brit lóversenyes tippmesterrel, akinek ötletei a Discordon érhetőek el, bármilyen logibetes csomag megvásárlásával. Külön tábora van már a lovisoknak, sokan tűkön ülve várják a minden délelőtt 10-11 óra tájában érkező napi betevőt. Noha a 2022-es év viszontagságokkal teli indult, hiszen az év első négy hónapja mínusszal zárt, az összkép így is parádés lett.

A lóversenyes forrás statisztikái
  Tippszám Profit ROI
2022. 1364 +218.22 +7.26%
All-time 3520 +600.88 +7.66%

Ha a lovitippekről beszélünk, külön mindig érdemes megemlíteni a NAP-statisztikákat, amely a forrás aktuális napi legerősebb tippjét jelenti. Meglepő módon ez 2022-ben nem volt annyira erős, hiszen "csak" 3.63%-os ROI-t értünk el ezekkel az ötletekkel, de azért jól jelzi, hogy az all-time statisztika itt extrém erős, 15.78% az eddigi több, mint 900 tippből.

A parádés számok persze nem véletlenül jönnek, ebben a lovis guruban az a különleges, hogy sok-sok változó alapján, egy számítógépes modellezés alapján szűri és válogatja a tippeket. Ezzel az egyedi rendszerrel eltér minden más tipstertől.

 

Mit kell tennem, ha továbbra is látni szeretném a tippeket?


A Discord-szerverünk zárt szobáinak eléréséhez Logibet-előfizetés szükséges. Bármelyik csomagot választod, a privát csatornák elérhetővé válnak számodra. Amennyiben előfizettél, az alábbi oldalon add meg a Discord-azonosítódat, hogy aktiválni tudjuk számodra a hozzáférést a zárt szobákhoz. A Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez ide kattintva tudsz csatlakozni.


Mennyibe kerül az előfizetés?

Kétféle csomag közül lehet választani, a NORMÁL és a PRO, a zárt lóverseny-csatorna pedig mindkettővel elérhető. Előbbi 1 hónapra 29.99€-ba, míg utóbbi 54.99€ euróba kerül, viszont 6 hónapos előfizetés esetén például a normál csomag már csak havi 25€-ra jön ki.

 

>>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI A PROFI LÓVERSENY-TIPPEKET <<<