Sportfogadás

Nem hittünk a szemünknek, 1000-es oddsról nyert a tippünk - videó!

Szinte már elkönyveltük vesztesnek a fogadásunkat, majd jött az óriási fordulat.

>>>>>20-szoros szorzó a magyar-lengyelre háromesélyben? Kattints ide a kihagyhatatlan ziccerért!<<<<<

Véget ért a négynapos Cheltenham Festival, amely szokás szerint nagyon izgalmas futamokat hozott. Az egyik legszürreálisabb győzelem Mount Ida nevéhez fűződik, aki csütörtökön favoritként vágott neki a több, mint 3 mérföld hosszúságú hetedik futamnak, ám finoman szólva sem lehet azt mondani, hogy tükörsimán igazolta volna a papírformát. 

Mount Ida nyergében az a Jack Kennedy ült, aki a délután elején a Festival egyik sztárjával, Envoi Allennel hibázott és bukott. Kennedy számára ez a futam is rémálomszerűen kezdődött, néhány akadályt követően a mezőny végén, komoly hátrányt összeszedve kullogott. Úgy tűnt, hogy minden esélye elszállt egy jó eredményre és ezáltal a fogadásunk is megy a levesbe. Tudniillik, a brit forrásunk egyik tippje éppen Mount Ida-ra irányult 7-es oddson. 
 


 

Időnként már a képernyőre sem került Mount Ida, az egyik brit bukméker pedig élőben 1000-es oddsot kínált a győzelmére. 

Kennedy szerencsére nem adta fel, Mount Ida pedig megtáltosodott és folyamatosan tört előre, az utolsó előtti akadályt pedig már elsőként vette és innen már nem is engedte ki a győzelmet. 

>>>>>20-szoros szorzó a magyar-lengyelre háromesélyben? Kattints ide a kihagyhatatlan ziccerért!<<<<<

A futam 34 perctől látható:

Egészen elképesztő feltámadás volt ez, nagyon ritka, hogy ilyen pocsék kezdés után még tényező tud lenni egy ló, amit az élőben kínált 1000-es odds is jól mutat. Egyébként volt, aki megrizikózta még ilyen oddson is Mount Ida-t, egészen pontosan 102 fontnyi tét érkezett be rá. 

Számunkra a 7-es oddsért járó profit is nagy boldogságot jelentett, főleg úgy, hogy a hajrában a másik választott lovunk, Shantou Flyer volt az egyik üldözője, így a helyezésével még ő is hozott a konyhára, tehát duplán nyertünk.