Lóverseny

Még 9-es oddson elkapható a nap legerősebb lóverseny-tippje

Vaskos pénz ütheti a markunkat, amennyiben bejön a brit lovis szaki keddi NAP fogadása.

Mi az a NAP?

A tipster által az adott versenynapra adott legerősebb tippje. A Napoleon kártyajátékból ered, ahol a legerősebb leosztást Napoleonnak hívták. 

A szigetországi zseni választása ezúttal arra a Kentucky Kittenre esett, aki Newcastle-ben 18:55-kor áll majd rajthoz és a győzelme cikkünk írásának pillanatában még 9.00-es oddson elkapható - a Hathárom és Logibet közös Discord-szerverén található zárt lóverseny csatorna tagjai 12.00-es (!) oddson tehették a tippet. 

A 2 éves főhősünknek eddig nem volt győztes futása, ugyanakkor mivel ez egy hendikepes futam, így például a favorithoz képest jóval kevesebb súlyt kell majd cipelnie. Ha jól végezték a munkájukat a hendikepperek, akkor Kentucky Kitten harcban lehet a győzelemért. 

{"headTitle":"Newcastle, 7. futam","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-10 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kentucky Kitten","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

Hogyan láthatom a zárt csoport tippjeit?
 

  • Regisztrálj ingyenesen a Discordra, majd ide kattintva csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös szerveréhez.
     
  • Ezt követően vásárolj egy bármilyen Logibet-előfizetést, majd ezen az oldalon add meg az adataid és mi ezt követően néhány órán belül hozzáférést biztosítunk a zárt szobákhoz.

 

>>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES LÓVERSENY-TIPPET <<<