Sportfogadás

Piásan fogadott, elütött egy nullát és 191 milliót nyert!

Viszonylag ritka, hogy sörözés közben akasztja valaki élete nyereményét, de egy fogadóval pontosan ez történt.

A sportfogadásban alapszabály, hogy ittas állapotban nem fogadunk, ám most egy olyan fogadó történetét meséljük el, aki éppen annak a pár legurított sörnek köszönhetően nyert óriási kasszát. 

A racenet.com.au információ szerint egy fogadó 600 dolláros téttel akart feladni egy úgynevezett ötös Quinella Box-ot lóversenyre. Amorita, Keiai Tsubaki, Dodecanese, Mosht Up és Opinions személyében öt outsider lovat választott ki. 

Már a 600 dolláros tét is elég acélosnak mondható, ám miután kicsit túlzásba esett az italfogyasztással, véletlen egy nullával nagyobb összegért küldte játékba a szelvényt, amelynek nagyjából 1 a 100-hoz esélye volt, hogy bejöjjön. 
 

 

A fogadó megérzései ültek, a tippek szépen bejöttek és pontosan tudta, hogy egy igen tisztességes nyeremény vár rá, ám amikor megnézte a szelvényt, nem hitt a szemének. 

A tervezettnél 10-szer nagyobb tétnek köszönhetően közel 622 ezer dollár ütötte a markát, ami forintra átváltva nagyjából 191 millió. 

Ez egy csodás nyeremény, de ettől függetlenül senkinek sem ajánljuk, hogy ittas állapotban fogadjon, hiszen az ehhez hasonló tündérmesékből viszonylag keveset hallani. 

Nektek egyébként volt már olyan, hogy elütöttétek a tétet és csak utólag vettétek észre?

Ha érdekel a lóverseny fogadás, akkor csatlakozz a zárt lovis szobához.