Foci-vb 2022

Erre fogadunk a vb-címvédő franciák nyitómeccsén

  • Tomihmv

A gallok hazai pályán kezdik meg a selejtezősorozatot, méghozzá keleti szomszédunk, Ukrajna ellen.

Már az első nap bemutatkoznak a világbajnoki címvédő franciák a világbajnoki selejtezősorozatban, méghozzá egy olyan meccsen, amelyet játszi könnyedséggel megnyerhetnek.

Merthogy az ellenfelük az az Ukrajna lesz, amely tavaly igen pocsékul fejezte be szezonját, pedig azt megelőzően remekül teljesített az Eb-selejtezőcsoportjában, hiszen többek közt Portugáliát megelőzve, első helyen jutott ki a kontinenstornára.

Azonban a Nemzetek Ligájában leszerepelt, mivel kiesett az A ligából, de a barátságos meccseken sem villogott. A lengyelek elleni 2-0-s vereség még hagyján, de a Franciaországban elért 7-1-es zakó (!), igen kellemetlen keleti szomszédunk számára (persze a világjárvány az ő számításaikat is keresztülhúzta, a Svájc elleni NL-meccsre például ki sem tudtak állni). 

Mindezek mellett azt sem szabad elfelejteni, hogy Kravec, Bezus, Sztyepanenko, Csigankov, Beszedin, Haratyin és Kornyijenko is hiányzik majd Sevcsenko keretéből, vagyis igen baljós előjelekkel várják a szerdai ütközetet.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

A franciák ezzel szemben remek előjelekkel várják a mérkőzést. Az Európa-bajnoki selejtezőcsoportjukat követően a Nemzetek Ligája négyesét is behúzták (utóbbiból kvalifikáltak a sorozat négyesdöntőjébe), mindemellett a portugálok és a svédek elleni sikerekkel váltak el egymástól a játékosok tavaly.

Azon játékosok is bevethetők, akik klubjukban remekelnek mostanság, elég csak Mbappéra gondolni, aki szórja a gólokat. Mindezek mellett az sem elhanyagolandó tény, hogy Deschamps voltaképp mindenkire számíthat, hiszen csak kiegészítő emberek (Upamecano, Tolisso, Nzoni, Fekir) hiányoznak majd keretéből.

Mindezek után számunkra nem kérdés, hogy kire érdemes fogadni. Ha akkor különbséggel, mint októberben, vélhetően nem nyernek a franciák, de két góllal ezúttal is könnyedén jobbak lehetnek, mint az ukránok.

{"headTitle":"Franciaország - Ukrajna","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-24 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Franciaország -1 (európai hendikep)","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3495209] 2021-03-24 20:45:00 Franciaország - Ukrajnax;