Exkluzív

Ha jól tippelsz a vb-meccsekre, akár pókerezéssel is nagyot szakíthatsz! 

A nagy pénzdíjakról ismert online pókerhálózat, a GGPoker, új játéktípust vezet be a foci-vb-re. 

Aki kicsit is érdeklődik a póker iránt, az biztosan hallott már a GGPokerről, ők a piacvezetők az online póker terén. Ebben a hálózatban játszik a legtöbb játékos, itt osztják ki a legnagyobb nyereményeket. Gyakran több millió dollár díjazású tornákat rendeznek.

A GGPoker új tornatípust vezet be a labdarúgó-világbajnokságra, a Bet & Go-t, ami érdekesnek ígérkezik a focikedvelők számára.  

 

Minden Bet & Go versenyhez egy vb-mérkőzés kapcsolódik. Ha nevezünk egy Bet & Go pókerversenyre, első lépésként  arra kell tippelnünk, hogy melyik csapat nyeri meg a versenyhez kapcsolódó meccset. Minden tipp kedvezményt jelent a nevezési díjra. A kedvezmény mértéke a mérkőzés esélyeitől függ. 


⭐️A foci-vb legjobb sportfogadás bónuszai ⭐️


Például a Spanyolország-Japán meccsel egybekötött Bet & Go nevezési díja 10 dollár. Ha a favorit spanyolokra tippelünk, 14,25% kedvezményt kapunk a nevezésre, azaz 8,58 dollárért tudunk regisztrálni 10 dollár helyett. Viszont ha az esélytelenebb Japán győzelmére fogadunk, 85,75%-os kedvezményt kapunk, így mindössze 1,42 dollárért vehetünk részt a pókerjátékban. 

A mérkőzéssel egy időben indul a pókertorna is.

A csavar, hogy amint véget ér a meccs, a vesztes csapatra tippelők kiesnek a tornáról, függetlenül attól, mennyi zsetonnal rendelkeznek. Hiába vezeti valaki a versenyt, ha kikap a csapata, véget ér számára a torna.  

 

Mivel csak a győztes kilétére tippelhetünk, ha döntetlenre végződik a meccs, minden versenyben lévő játékos folytathatja a pókert. Ilyen esetben azok jártak jól, akik az esélytelenebb csapatra tippeltek, hiszen ők olcsóbban neveztek.

A foci-vb összes meccsére indítanak Bet & Go tornát, különféle nevezési díjakkal. Ha képben vagy a focival, és szeretsz pókerezni is, érdemes lehet célba venni ezeket.

Itt olvashatsz részletesebben a Bet & Go versenyekről.  Ha pedig még nincs számlád a GGPoker hálózatban, a Natural8 termet ajánljuk, itt kapod a legtöbb bónuszt.  
 

>>>Regisztráció a GGPoker hálózatba <<<