Sportfogadás

Apróból 220 milliót nyerhet a vb-n egy fogadó, ez kell még a szelóhoz - fotó

Ennél őrültebb kombi-fogadást nem igazán láttunk mostanság - 7/6 tétel már pipa, csekkold le te is.

A világbajnokságot nem csak a szurkolók és a fogadók várták tűkön ülve, de a bukmékerek is, akiknek ez a torna komoly haszon reményével kecsegtet. Persze nem lehetetlen értéket találni az irodákon, mi is ezt próbáljuk tenni minden egyes nap, de mostani cikkünkben nem egy hathármas fogadásról lesz szó.


⭐️A foci-vb legjobb sportfogadás bónuszai ⭐️


A social mediát futótűzként járta be az alábbi fogadás, amelyen egy magát megnevezni nem kívánó játékos számára hatalmas nyeremény van a láthatáron. A fogadó több major amerikai bajnokságnak, valamint a Serie A-nak és a Premier League-nek a végső győztesét is sikeresen találta el, szelvényéről pedig 7/6 tipp már ült is. A szeló az LAFC dramatikusan, Gareth Bale találatával behúzott bajnoki címe után került fel Twitterre és

már "csak" annyi kell a csillagászati, 220 millió forintos nyereményhez, hogy a címvédő franciák Katarban is elhódítsák a vb-serleget!

Nos, abban szinte biztosak lehetünk, hogy a játékos már beruházott egy Les Bleus-mezre, a franciáknak pedig először is a D-csoportból kell kikeveredniük, hogy életben tartsák saját és a 10 ezer forintból csodára váró fogadó álmát. További kommentár helyett íme a szelvény:

A tippsorhoz, bárhogy is lesz, jár a kalapemelés, mi pedig várjuk Ti nyertes szelvényeiteket is a Hathárom dicsőségcsarnokába, a TipPics-be!