La Liga

Speckó gólszámos tipp az Atlético - Villarreal rangadóra

Az Atlético előbb hatot vágott a Granadának, majd képtelen volt betalálni az újonc Huescának. Vajon melyik arcát mutatja a Villarreal ellen?

Érdekes most követni az Atlético Madrid életét, hiszen egyáltalán nem unalmas a Matracosok körül a helyzet. Luis Suárez megszerzése a nyári átigazolási időszak egyik legpikánsabb üzlete volt, majd az uruguayival a csatasorban Diego Simeone együttese rögtön egy 6-1-es kiütéses győzelemmel indította a bajnoki szezont. A nagy öröm aztán gyorsan elillant, amikor hétközben az újonc Huesca vendégeként csak egy 0-0-ra voltak jók a madridiak. 

Csapathírek 

Az Atlético háza tájáról nincsenek különösen aggasztó hírek, Sime Vrsaljko és José Giménez sérült már egy ideje, a többiek harcra készek. A Villarrealnak több hiányzó akad, Alberto Moreno, Ramiro Guerra, Francis Coquelin sérült, Pervis Estupiñán, Rubén Peña és Alfonso Pedraza pedig nem 100-as, játékuk kérdéses. 

Az Atléticónál ezúttal is kezdhet Suárez, aki elég gyorsan kiszorította Diego Costát a kezdőből. 

[3424079] 2020-10-03 16:00:00 Atlético Madrid - Villarrealx

Mire érdemes fogadni? 

A Villarreal mellet szól, hogy már jobban játékba tudott jönni, hiszen a Sárga Tengeralattjáró már négy bajnokit is letudott, ezeken hét pontot szerzett. Az eredményeik nagyjából rendben vannak, de azért a Nou Campban benyelt négyes némileg meglepő. 

A fogadóirodák természetesen az Atléticót hozták ki favoritnak, de az 1.60 körüli szorzó egy zárt kapus találkozón szerintünk nem túl nagy üzlet, annak ellenére, hogy egyáltalán nem zárjuk ki, hogy behúzza a meccset az Atma. Végeredmény helyett inkább gólszámra történő fogadással próbálkoznánk, ami a hazai csapat termésére szól. 

A cbet kínálatából egy olyat tippel szemeltünk ki, amely a két csapat utolsó öt egymás elleni mérkőzésén három alkalommal nyertes lett volna. Nem várunk nagy gólfesztivált ezen a találkozón, hiszen mindkét együttes esélyes a pontszerzésre, de újabb nullázást sem várunk a hazaiaktól, így az 1 vagy 2 szerzett Atletico-gól szerintünk reális lehet. 

 


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

 

{"headTitle":"Atlético Madrid - Villarreal ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-03 16:00","footerTitle":"","footerLink":"*Multigoals - hometeam 1-2 goals ","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid góljainak a száma - 1 vagy 2 *","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3424079] 2020-10-03 16:00:00 Atlético Madrid - Villarrealx;