La Liga

Egyesélyes a madridi derbi - íme 2.60-as tippünk

Az Atlético könnyedén kiütheti városi riválisát, ahogy tette augusztusban is.

Egyre biztosabb, hogy kétesélyes idén a La Liga, vagyis leginkább az a talány, hogy vajon meddig tud lépést tartani a Girona a Real Madriddal. Így viszont éles küzdelem várható a dobogóért, sőt amennyiben a Bilbao nem lassít, elvileg az Atlético Madrid vagy a Barcelona BL-indulása veszélybe kerülhet. A két együttes szerda este elmaradt meccset pótol, az Atlético Madrid rangadót vív a Rayo ellen, míg a Barca az Osasunát fogadja. Lássuk, mi várható a fővárosban.

4205535

A Matracosok nem kis meglepetésre augusztus végén egy laza hetest hintettek a Vallecasban, amelyből Morata vette ki két góllal a részét, de betalált még Griezmann, Depay, Correa, Llorente és Molina is. Az előzetes kezdőben csak a francia és a holland támadó megtalálható, de tulajdonképpen így is csak az a kérdés, hogy mennyit tesz majd közé Diego Simeone csapata.

A Spanyol Kupában egyedüli nagyként még versenyben lévő együttes fontos győzelmeket aratott az elmúlt hetekben, hiszen kiverte a Copából a Realt és a Sevillát, míg a bajnokságban a Granadát és a Valenciát sikerült lenulláznia. Ugyan a házi gólkirály Álvaro Morata egy kisebb sérülés miatt valószínűleg kihagyja a meccset, a Griezmann-Depay páros így is eléggé félelmetes. Moratán kívül Azpilicueta, Lemar és Giménez is sérültek, de a védelem azért így sem lesz rossz.

[4205535] 2024-01-31 21:00:00 Atlético Madrid - Rayo Vallecanox;10

Ami a vendégeket illeti, olyan nagy problémát nem okoz Francisco Rodriguez csapatának elhagyni a Vallecast, hiszen pontjaik kétharmadát idegenben szerezték, bár a Wandában az 1 egység is bravúr lenne. Meglepő statisztika, de kizárólag a Bilbao ellen kapott a Vallecano legalább három gólt, de kettőt is csak a Sevilla szerzett ellene.

Igazság szerint adja magát a legjobb tipp itt, hiába a késő nyári 7-0 és hiába a Rayo tavalyi pontszerzése a Wandában. A két csapat utolsó 11 meccséből 7 alkalommal is 1-0, 2-0 vagy 3-0 lett a Ticónak, ahogyan Griezmannék utolsó három tétmeccse is így ért véget. Ez a kombi végeredményes tipp elég jól fizetne, így nem is kacsintgatunk más irányba.

 


✅ Tipp #1: Pontos végeredmény: 1-0, 2-0 vagy 3-0 @2.60

 

Fogadási határidő: január 31. 21:00

 

[4205535] 2024-01-31 21:00:00 Atlético Madrid - Rayo Vallecanox;