La Liga

Következik az Atlético Madrid első "BL-döntője"

  • varin

Óriási rangadót játszik a trónkövetelő, ha Sevillában is nyer az Atlético, hatalmasat lép az aranyérem felé.

Európában kevés csapatnak jött annyira jókor a válogatott szünet, mint az Atlético Madridnak. A listavezető szekere ugyanis nagyon-nagyon akadozott az elmúlt hetekben, többször csak egy hajrábeli gól vagy egy szerencsés körülmény mentette meg a Matracosokat. Ám hétvégén Simeone csapatának Sevillában lesz jelenése, ahol finoman szólva is "hatpontos" mérkőzést rendeznek a felek között.

{"headTitle":"Sevilla-Atlético Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-04 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sevilla","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"2.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Hogy az idei spanyol kiírás mennyire izgalmas, azt jelzi, hogy sevillai siker esetén nyolc pontra csökkenne a különbség a felek között, így tulajdonképpen Lopetegui-ék is bejelentkeznének az aranyéremért. 

Némi könnyebbséget jelenthet a csapatoknak, hogy a nemzetközi kupákban már nem érdekeltek, így csak a bajnokságra kell fókuszálniuk. A hazaiak szempontjából az is kellemes helyzet, hogy veszítenivalójuk igazán már nem maradt, a negyedik hely eléggé biztosnak tűnik, innentől minden lépés előre a tabellán igazi bravúr. Ezzel szemben az Atlético Madridnak nagyon kéne a bajnoki aranyérem. A BL-ben ideje korán búcsúztak Simeone fiai, a kupában sem sikerült messzire jutni, és bizony volt már korábban 1.10-1.20 körül a Matracosok elsősége. 

Sevillában azonban 2015 óta egyszer sikerült nyernie a fővárosiaknak, igaz, akkor egy laza ötössel terhelték meg a rivális hálóját. Tavaly és két éve is 1-1-gyel ért véget a 90 perc és talán most is ez a favorit kimenetel.

Hiányzók terén egyik csapatnál sincs igazán nagy gond, a Sevillánál Aleix Vidal játéka kérdéses, míg a vendégeknél Carrasco eltiltott, Joao Félix pedig sérült, ám a portugál tini továbbra is csak a tehetség státuszban van, nem pedig egy igazán meghatározón játékos.

Őszintén szólva ez az a meccs, amelyre jó szívvel nem tudunk tippet ajánlani. A lapokból kiverték az értéket a fogadók, az Atlético formáját pedig teljességgel reménytelen megjósolni. Ha az idény elején látott Tico köszön vissza, value a vendég, ha pedig az elmúlt hetekben látott, akkor a Sevilla lehet a nyerő.

Mindenképpen érdemes lehet belenézni a meccsbe, az élő fogadási piacokon ugyanis már könnyebben foghatunk értéket, ha látjuk, milyen típusú meccset játszanak a felek.

[3424326] 2021-04-04 21:00:00 Sevilla - Atlético Madridx;