La Liga

Csoda, hogy a Sevilla ellen fogadunk?

Az utóbbi tíz bajnokin csak egy győzelmet jegyző Rojiblancos ezúttal a szárnyaló Bilbaót fogadja.

Csütörtökön három La Liga-meccs kerül megrendezésre, a 19. forduló egyik legérdekesebb bajnokiját pedig a szebb napokat is látott Ramón Sánchez Pizjuán Stadionban rendezik. A Sevilla ugyanis teljesen megrogyott ebben a szezonban, a rég nem látott mélyrepülés eredményeképp pedig csak a 16. helyről várja az év első mérkőzését. A Bilbao ellenben remek formában van és már a negyedik helyen lévő Barcelona nyakán liheg, nem véletlen, hogy ezúttal is favoritnak lett kihozva.

A nagy kérdés tehát, hogy az Athletic a remek formát 2024-re is át tudta-e menteni. Az óévet ugyanis parádés módon zárta a Valverde-csapat, amely az utóbbi tíz bajnokijából csak egyet veszített, mégpedig a címvédő Barca ellen. A baszkok decemberben legyűrték a Rayo Vallecano, Atletico Madrid, Las Palmas triót, míg a kupában sima 3-0-lal léptek át a Cayon együttesén.

Az andalúzok viszont nagyon szenvedtek az év utolsó hónapjában, ahol öt bajnokin csak négy pontot hoztak össze, de három alkalommal még a lőlapra sem tudtak feliratkozni. Az idei BL-kaland is rövidre sikerült, sőt a nyeretlenül zárt csoportból utolsóként estek ki, tehát még az EL is ugrott. Decemberben ki is vágta a vezetőség Diego Alonsót, akit Sánchez Flores váltott, az 58 éves mester pedig első hazai bajnokijára készül.

Tudtad? A Bilbao eddigi lövés különbsége +173, tehát átlagban 9.6-szor többször próbálkozik ellenfeleinél!

Látva a Bilbao formáját, ebben nem biztos, hogy sok köszönet lesz, arról nem is beszélve, hogy több kulcsjátékos maródi a hazaiaknál. Lukebakio, Navas, Jordan, Nyland, Marcos Acuna, Loic Bade, Mariano Diaz és Lamela is kényszerpihenőn van, tehát egy erősen felforgatott keretnek kéne feltartóztatni a bilbaói rohamokat. Abból márpedig várhatóan lesz bőven, hiszen az Athletic az utóbbi öt tétmeccsen 38 (!) alkalommal találta el az ellenfél kapuját, ez közel 8 átlagban, így a 3.5, de talán a 4.5 over sem tűnik nagy vállalásnak. Kivesszük továbbá a Bilbao DNB-t, hiszen a Sevilla hét tétmeccse nyeretlen otthon, az odds erre az opcióra ennek ellenére egészen remek.


✅ Tipp #1: Bilbao döntetlen esetén a tét visszajár @1.75

Tipp #2: Bilbao pontos kapura lövések 3.5 felett @1.53

Tipp #3: Bilbao pontos kapura lövések 4.5 felett @2.10

Fogadási határidő: január 04. 19:15