La Liga

Kötelező vár Suárezékre - tipp az Atlético bajnokijára

  • varin

Egy újabb kötelező repítheti még közelebb a bajnoki címhez Diego Simeone gárdáját.

Egy újabb izgalommentes forduló telt el az spanyol bajnokságban, hétvégén mindhárom nagyágyú hozni tudta a meccsét. Ez persze továbbra is az Atlético Madrid számára a legjobb információ, hiszen a Matracosok előnye öt, vesztett pontok alapján pedig tizenegy pont a Real Madriddal szemben. Simeone fiai szerda este a BL-meccsek árnyékában Valenciába utaznak, ahol meglepően jó szorzóval fogadhatunk rájuk.

{"headTitle":"Levante-Atlético Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-17 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Levante","odds":"4.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.49","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

A magas szorzót pedig rögtön meg is magyarázza a hazaiak parádés formája. A Levantétől azért nem a 11 meccses veretlenségi sorozatokat szoktuk meg, Rogerék egészen hétvégéig január 2-a óta nem találtak legyőzőre, viszont verték például a Real Madridot a fővárosban.

Levante#esp-levante#5
Atlético Madrid#esp-atletico_madrid#5

Noha a csapatnak kétségtelenül nem volt pokoli sorsolása, áll még a kupában, ahol a Bilbao ellen hazai pályán juthat a döntőbe, és kiesési problémái sem lesznek idén Paco Lopez tanítványainak.

Ami a vendégeket illeti, noha az Atléti évek óta hiába hajszolja a Bajnokok Ligáját, a bajnokság is legalább olyan fontos. Egy kései bekapott gól okozta remit leszámítva nem is tud hibázni két és fél hónapja az Atlético, és igaz, hogy a meccsei egy részét kínkeservesen nyeri, sokszor éppen az olyan kötelező győzelmek nem sikerültek Correáéknak, mint egy Granada, Eibar vagy Alaves elleni.

cbet

A sikerkovácsot persze nem kell hetekig keresgélni, Luis Suárez félelmetes formában kezdte meg az idényt új állomáshelyén, hétről hétre komoly fricskát mutogatva a roskadozó Barcelonának.

Az uruguayi vámpír ezúttal is ott lesz a kezdőben, és igazán komoly hiányzóként talán csak Joao Félixet említhetjük meg a fővárosiaknál, noha a tinisztárt is remekül pótolhatja majd Correa. Ami a hazai keretet illeti, akad néhány hiányzó, ráadásul Roger fizikai állapota sem tökéletes.

Az elmúlt években viszonylag jól ment az Atléticónak a Levante ellen, hiszen az utolsó 18 pontból 16-ot megszereztek a csíkos mezesek, noha az is igaz, hogy a Camilo Canóban a 2020-as 1-0 és a 2017-es 5-0 mellett csupa hazai pontszerzést láthatunk.

Az biztos, hogy ez nem az a Levante, amely ellen biztosra mehetne az Atlético, de nem mernénk veretni ezt a bombaformában lévő Ticót. Hiába a hazaiak veretlen szériája, az 1.80 körüli szorzó egyszerűen must bet egy középcsapat ellen, még idegenben is.

{"headTitle":"Levante-Atlético Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-17 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3424054] 2021-02-17 19:00:00 Levante - Atlético Madridx;