Championship

Nagy Ádámék ellen fogadunk a keddi játéknapon

Az idén még veretlen Derby County vendége lesz a Bristol City, ahol Nagy Ádám játékára sajnos aligha számíthatunk.

Tulajdonképpen jó eredményből érkezik a kedd esti találkozóra mind a Derby County, mind pedig a Bristol City. Az oddsok alapján is háromesélyes találkozó vár ránk, ám a rutinosabb, nagyobb játékerőt képviselő Kosok szerintünk legyőzhetik Nagy Ádám csapatát.

{"headTitle":"Derby County-Bristol City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-20 20:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Derby County","odds":"2.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bristol City","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Pedig a bristoli gárdának végre jutott hétvégén egy kis sikerélmény, a QPR ellen első győzelmüket könyvelhették el a tavaly feljutásért küzdő gárdánál. Kellett is a pozitív impulzus, hiszen a Leeds és a Birmingham elleni egy pont még csak-csak magyarázható, de aztán a QPR ütötte ki őket a kupából, ami így azért már nem cseng fényesen. A londoniak hétvégi legyőzése viszont számunkra is kedves élmény lehetett, hiszen Nagy Ádám szerezte a piros-fehérek győztes gólját, ráadásul ismét csapata legjobbjai között emlegették. Üröm az örömben, hogy Ádám kisebb sérülése miatt valószínűleg ezen a meccsen nem lesz bevethető - ez újabb érv a tippünk mellett.

Waghorn, a County gólvágója remek formában van - Fotó: scoopnest

Ami a Countyt illeti, három bajnokin eddig öt pontot szereztek, de ellenfelük volt a Huddersfield, a Swansea és a Stoke City is, mindemellett a Ligakupában a Scounthorpe-ot kapták el a hét közben. A Stoke elleni 2-2 egyáltalán nem nevezhető rossz eredménynek, még úgy sem, hogy a County már a 2. percben vezetést szerzett.

Hiányzók tekintetében mindkét mesternek akadnak problémái, de örömünkre szolgálhat, hogy a legfontosabb maródinak a magyar középpályás számít. 

Júliusban a felek felkészülési meccsen találkoztak, akkor a Kosok 2-1-re nyertek, ahogyan az utolsó bajnokijuk is az ő győzelmükkel végződött. A Derby tavaly is az egyik legerősebb csapat volt hazai pályán, miként a Bristol idegenben vitézkedett kiválóan. Mindezek ismeretében valóban háromesélyes találkozónak tűnik a kedd esti randevújuk, de egy kis ázsiai hendikepes segítséggel mi a jobb csapatra, vagyis a Derbyre esküszünk.

{"headTitle":"Derby County-Bristol City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-20 20:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Derby -0.25","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3065880] 2019-08-20 20:45:00 Derby County - Bristol Cityx;