Championship

Nem reálisak az oddsok ezen az angol meccsen - íme a tippünk estére

  • varin

Talán végre magára talál a Derby County, amely előtt most egy kötelező győzelem áll.

Nem lehet azzal vádolni sem a Barnsley-t, sem a Derby Countyt, hogy kitörően jó játékkal kezdték az évet, hiszen a hazaiak a 22., a vendégek pedig a 15. pozícióban tanyáznak. Az irány azonban mindenképpen a Kosoknál biztatóbb, mégis valamiért underdogok ezen a meccsen.

{"headTitle":"Barnsley-Derby County","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-02 20:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barnsley","odds":"2.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Derby County","odds":"2.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

A rendkívül gyenge idénykezdet után minden apróbb siker jól jött a Derbynek, így például egy WBA vagy Leeds elleni remi is már az elfogadhatóbb eredmények közé tartozik, az áttörés viszont a hétvégén jött össze, amikor Waghornék 3-2-re legyőzték a Birminghamet hazai pályán. A tavalyi elbukott rájátszást követően várható volt, hogy az edzőjét veszítő Derby nem kezdi majd tökéletesen a szezont, de ez a gyér idényrajt azért mindenkit meglephetett.

A Barnsley esetében talán kevésbé bravúr a gyenge start, hiszen a liga egyik leggyengébb csapatáról van szó. Az első körben sikerült még a Fulhamet otthon megverniük, ám azóta nyolc meccsen két pont és négy rúgott gól a mérlegük.

Barnsley#eng-barnsley#10

Ami a sérülteket illeti, a hazaiaknál továbbra sem védhet az első számú kapus, Sahin-Radlinger, míg a vendégeknél Tom Lawrence (7/2), Richard Keogh (8/0) és George Evans (4/0) hiánya is okozhat fejtörést.

Lényegesen erősebb csapat ez a Derby, még a mostani formájában is. A csapat támadó duója, vagyis Chris Martin és Martyn Waghor önmagában is hatalmas különbséget jelent, de nyugodtan mondhatjuk, hogy minden poszton erősebb csapata van Phillip Cocunek és most a rossz szériájuk is megtört.

A Barnsley-nak a céljai eléréséhez nem feltétlenül egy top6-kandidált csapatot kell megvernie,

ráadásul a védelem formájáról mindent elmond, hogy az impotens Brentford hármat rúgott nekik hazai pályán.

Mindezek szellemében ennek a meccsnek egyértelműen és tisztán a vendégek az esélyesei, a hazai győzelem nagy meglepetés lenne. Egy kis biztosítással tehát mi a Kosokra fogadunk.

{"headTitle":"Barnsley-Derby County","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-02 20:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Derby DNB","odds":"1.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3065958] 2019-10-02 20:45:00 Barnsley - Derby Countyx;