Tipp

A huncutkodó Rooney csapatának meccse a nap tutija!

  • varin

Van elég gondja jelenleg a Derby County mesterének, Wayne Rooney-nak.

Csőstül érkeznek a problémák az angol másodosztályú csapat, a Derby County háza tájára. A keret a bajnokság rajtja előtt egyáltalán nincs meg, anyagi problémák miatt igazolni nem tudnak, Wayne Rooney pedig inkább csajozik, mintsem a megoldáson töprengene.

 

3625749

 

Mint az az elmúlt napokban több helyen is vezérhír volt, a 35 éves Rooney-t három nővel fotózták le egy manchesteri bárban, félre nem érthető helyzetekben, amely miatt alighanem Wazzának megint magyarázkodnia kell majd. A négygyermekes családapa Tayler Ryannel, egy 21 éves Snapchat-sztárral és barátnőivel múlatta az időt, az esetből pedig végül rendőrségi feljelentés lett, hiszen Rooney-ról több olyan fénykép is felkerült az internetre, amelyekbe nem egyezett bele.

Persze ez csak egy apró adalék ahhoz, amekkora felfordulás van a tavaly majdnem kieső Derbynél. Ha jelenleg valaki megnyitja a Transfermarkt oldalát, azt láthatja, hogy a keretben mindössze 13 felnőtt játékos van, 2 kapus, 3 védő, 5 középpályás és 3 támadó, akik közül az egyik legfontosabb láncszem, Jason Knight 2-3 hónapig pályára sem léphet sérülés miatt.

Miért éri meg előfizetni a Logibetre?
Az alábbi tippet a Logibet előfizetői még @1.83-szoros szorzóval fogadhatták meg. Ez a néhány század jelentheti a különbséget nyertes és vesztes fogadó között. Ugyan a tippben még @1.70-es szorzón is van érték, de nem érdemes elszalasztani az igazi value-t!

"Rendkívül nehéz helyzetben vagyunk. Azt mondták, néhány játékost tudunk legalább szerződtetni, de ilyen körülmények között rendkívül nehéz lesz ez is. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a rajtra ütőképes csapatunk lehessen, ehhez pedig külső segítségre lesz szükségünk, mert jelen állás szerint nem vagyunk harcképesek. Szeretnénk megtartani legjobb játékosainkat, de a körülmények ezt nagyon megnehezítik" - nyilatkozta Rooney.

A Kosok eddig két felkészülési meccsen vannak túl, előbb a Manchester United, majd a negyedosztályú Salford City verte őket 2-1-re. Utóbbi találkozón már többen is feltűntek az u23-as keretből, ami előrevetíti, hogy ha nem oldódnak meg sürgősen a County gondjai, akkor ifistákkal feltöltve kell nekivágni a következő szezonnak.

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

Ami az ellenfelet illeti, a Betis szenzációsan futballozott tavaly, a hatodik hely igazán szép eredmény a sevillai gárdától, a csapat magja pedig együtt maradt. Manuel Pellegrini mesteri fiainál erős kezdő várható, Fekirrel, Borjával, Tellóval és a többi sikerkováccsal.

Mindezek szellemében ez a 90 perc igencsak a spanyol csapatnak áll, nagy kérdés, hogy egyáltalán kikkel tud majd kiállni a Derby. A spanyol élvonalbeli top 10-es csapat és egy angol harmadosztály szintjét képviselő, pénzügyi problémákkal küzdő csapat között még egy barátságos meccsen is simán kijöhet a különbség.

{"headTitle":"Derby County-Betis","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-28 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Betis -1","odds":"1.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3625749] 2021-07-28 20:00:00 Derby County - Real Betisx;