Championship

Kifejezetten erős tippet találtunk az angol másodosztályban

  • varin

Nem értjük az oddsokat a Championship pénteki játéknapjának egyik meccsén.

Két olyan csapat találkozik a Championship pénteki játéknapjának alsóházi rangadóján, amely a kerete alapján többre lenne hivatott, az idényt gyengén kezdték, viszont 2020 eddig jól sikerült. Ugyan a Derby County vereségből érkezik a Stoke City elleni rangadóra, amellett nem tudunk elmenni szó nélkül, hogy hazai pályán underdogok Phillip Cocu fiai.

{"headTitle":"Derby County-Stoke City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-31 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Derby","odds":"2.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Stoke City","odds":"2.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

A Luton elleni idegenbeli vereség persze nem fest jól, hiába vezettek Waghorne-ék, az újonc fordított és fájó egységeket rabolt el az idegenben amúgy is pocsék Kosoktól. Hazai pályán viszont más a helyet, ott a Derby valóban tényező, főleg a mostani formájában.

A Derby hiába áll a Championship 16. helyén, otthon a második legtöbb pontot szerezték, mérlegük 8-5-2.

Nagyon szépen is kezdődött számukra 2020, hiszen sorra jöttek a sikerek, így különösen nehéz megmagyarázni a lutoni fiaskót. Hazai pályán viszont augusztus közepe óta csak a Millwall-tól kaptak ki, de dél-kelet londoni csapat jelenleg emlegethető a liga legveszélyesebb ellenfelei között.

Rooney és Cocu párosa egyelőre nem muzsikál rosszul - Fotó: The National

Habár sorsolásuk közel sem volt rossz, az ominózus augusztusi vereséggel együtt is idén 15 meccsen csak 11 gólt kaptak a Pride Parkban, a W3-as széria pedig kifejezetten jól fest.

A Stoke-nál szó sincsen ilyen mintákról, a The Potters rendkívül kétarcú csapat benyomását kelti. Noha idén a bajnokságban még veretlenek, sosem lehet eldönteni, melyik arcukat is mutatják Vokesék, de az azért tény, hogy a Huddersfield, Millwall, WBA, Swansea négyes ellen szerzett tíz pont nagyon szépen cseng. Az idegenben megszerzett 13 egység viszont annyira már nem, igaz, ahogyan kezdte a szezont a csapat, már az is csoda, hogy jelenleg biztonságos távolságból nézik a vonal alatti küzdelmet.

Ami a tippünket illeti, nem árulunk zsákbamacskát, nem tudjuk, hogy egy, a saját pályáján ilyen erős, alapvetően többre hivatott csapat miért underdog otthon. Óvatosabb duhajok ránézhetnek a +0.25-ös hendire közel 1.70-es szorzón, de nekünk megteszi a DNB is, mert bőven látunk esélyt a County sikerében, sokkal többet, mint a "V"-ben.

{"headTitle":"Derby County-Stoke City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-31 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Derby County DNB","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3066194] 2020-01-31 20:45:00 Derby County - Stoke Cityx;