Angol foci

Zsinórban öt vesztes meccs után egyértelmű a tippünk

megosztom

A Derby County egy győzelemmel üldözheti tovább a Wolverhamptont. Az odds pedig egész jó!

Egyetlen angol bajnokira kerül sor péntek este, ám az egy nívós, felsőházi randevú lesz a Derby County és a Bristol City között. A Wolverhampton első számú üldözője és a gyengélkedő Bristol közül nem nehéz favoritot találni, ráadásul egy igen csábítónak tűnő fogadási lehetőséggel és szorzóval a nap egyik legerősebb tippjét is megtalálhatjuk ezen mérkőzésen.

Matej Vydrától akár pénteken este is számíthatunk valami szépre - Fotó: Twitter

A Citynek ugyanis nincsenek jó hetei, amellett, hogy kiestek az FA Kupából, a Manchester City ellen is kapituláltak a Ligakupában, ráadásul zsinórban három bajnoki vereségnél is járnak. Ez többek között a sok sérültnek is köszönhető, hiszen néhány kiegészítő játékos mellett egy fontos középpályás és egy fontosabb támadó is maródi.

Gary O'Neil (4/0), Jens Hegeler (6/1), Diedhiou (16/6), Pisano (8/0), O'Dowda (22/2) és Ivan Lucic (0/0) a hiányzók névsora.

Ezzel szemben a Kosoknál minden optimális, remek bajnoki formát mutatnak Vydráék és a kupában sem hoztak szégyent a csapat nevére, az Old Traffordon ki lehet kapni 2-0-ra. Hazai pályán ugyan a szezon elején még akadozott a gépezetük, ám az utolsó négy meccsükön tíz pontot is gyűjtöttek a Pride Parkban, ami a második helyre hozta fel őket.

   
Derby County Döntetlen Bristol City
1.90 3.20 3.70

A County igen jó teljesítményt nyújt idén, a második legtöbb gólt lőtték és a második legkevesebb gólt kapták. Ráadásul a támadósor egy új impulzust is kapott, megszerezték a Norwich Citytől azt a Cameron Jerome-ot, akinek idén ugyan pocsék éve van, de tavaly szépen termelt, 41 mérkőzésen 16+9-es mutatóval zárt a Kanáriknál - itt az idő számára a megújulásnak.

Adott tehát egy felszálló és egy leszálló ágban lévő alakulat, ahol ráadásul az idegenbeli csapatot sérülések is sújtják. Szeptemberben ugyan a Bristol hazai pályán kiütötte a Derbyt, ám az azt megelőző nyolc meccsen 5-3-0 a Derby javára a mérleg, míg a Kosok pályaválasztásával az utolsó nyolc bajnokiból hatszor is a hazaiaknál landolt a három pont.

Nehéz elképzelni, hogy a Bristol itt töri meg rossz szériáját, ezért mi a hazaiakra fogadunk, ám egy kis biztosítást jelenthet a -0.25-ös hendikep, amelynek köszönhetően még döntetlen esetén is csak félvesztes lenne a tippünk.

hatharom.com
Derby County -0.25
Odds: 1.74
* A fogadás értelmében a feltett tét fele a Derbyi County győzelmére, a másik fele pedig a döntetlenre kerül, vagyis a tipp abban az esetben lesz teljesen vesztes, ha a Bristol City nyeri a mérkőzést. Döntetlen esetén tétünk felét visszakapjuk, Derby-siker esetén tippünk nyertes.
[2529511] 2018-01-19 20:45:00 Derby - Bristol Cityx;
megosztom