Championship

Valószínűleg az év egyik legtippelhetetlenebb meccsére próbálunk nyerőt adni

  • varin

Kevés hektikusabb párosítást lehetne összehozni a Champo péntek esti rangadójánál.

Adott két, hazai pályán igencsak jól szereplő csapat, a Derby County és a Fulham - ők találkoznak egymással pénteken este a Pride Parkban. Mindezek szellemében hihetnénk, hogy itt is döntő tényező lehet az ismerős környezet, ám a bukmékerek szerint a londoniak a favoritok a Kosok ellen. És hogy mi az igazság? Fogalmunk sincs, az igazság itt tényleg odaát van, mert ennél nehezebben tippelhető párosítást összehozni nagyon nehézkes lenne.

{"headTitle":"Derby County-Fulham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-21 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Derby County","odds":"2.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Fulham","odds":"2.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

És hogy miért tartottuk fontosnak kiemelni, hogy a felek hazai pályán jól szerepelnek? Nos, Derby a liga 20. helyezettje ellen ikszelt a múlt héten, míg ugyanekkor a Fulham a sereghajtó Barnsley ellen szedett be egy hármast a Craven Cottage-en.

Egyébként is jellemző a két csapatra a kiszámíthatatlanság, de ez a két eredmény hatványozottan azt mondatja velünk, még csak a háromesélyes fogadások közelébe sem szabad menni, mert bár tény, hogy a feleket tíz hely és 12 pont választja el egymástól, ha a Fulham otthon képes volt hármat kapni a Barnsley-tól, bizony a Pride Parkban is el tudnak könnyedén hullani.

Hiányzók terén viszont egyik fél sem áll fényesen, a Countynál Holmes (28/2), Bielik (20/0), Huddlestone (11/1) és Wisdom (12/0) maródi, míg a Fulhamnél leginkább Harrison Reed (17/0) kiesése jelenthet gondot - ők majdnem mind a védekezést segíti.

Kár is úgy nagyon törni a fejünket más kimenetelt keresve, mint a gólok, hiszen két ilyen "random csapat" esetében a 4-0 is pont olyan valószínű, mint a 0-4. A Derby idei bajnoki meccsein közel 4-es a gólátlag, míg a Fulham az élcsapatokhoz képest igen sok gólt szed be.

Talán választhattunk volna bátrabb megoldást is, mint az o2.25, de mióta egy ligában futballoznak, ötször is pont két gól esett, míg hat over mellett csupán egy under csúfítja az eredménysort. Jobb a biztonság alapon tehát ázsiai fogadást kötünk, ahol két gól esetén csak a tétünk felét bukjuk el, aztán hogy melyik keményfiú, Rooney vagy Mitrovics szórja-e meg a másik csapatot, az már nekünk mindegy.

{"headTitle":"Derby County-Fulham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-21 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,25 gól felett","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3066244] 2020-02-21 20:45:00 Derby County - Fulhamx;