Afrikai Nemzetek Kupája

Maradnánk a kitaposott úton az Afrika Kupán

  • varin

Under + nyer a favorit - ez eddig eléggé egyértelmű eredménysora volt a tornának.

{"headTitle":"Elefántcsontpart-Dél-Afrika","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-24 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Elefántcsontpart","odds":"2.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Dél-Afrika","odds":"3.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Eddig óriási meglepetések nélkül zajlik az Afrika Kupa, egyedül Uganda győzelme a Kongói DK ellen volt az a 90 perc, amely borította a papírformát. Ezt leszámítva viszont öt esetben is úgy nyert a toronymagas favorit, hogy csak 1 vagy 2 gólt szerzett, gólt viszont nem kapott. Ez mára is jó ötlet lehet.

Elefántcsontpartnak és Dél-Afrikának nem lesz éppen könnyű dolga, hiszen Kairóban 40 felett lesz a hőmérséklet a mérkőzés idején, és hiába vannak hozzászokva a csapatok ehhez az időjáráshoz, azért így sem lesz egyszerű ekkora hőségben rúgni a bőrt. Az Elefántoknak viszont illene már villantaniuk valamit, hiszen a 2017-es kudarc és az elmaradó vb-kvalifikációt követően lassan megéheznek egy újabb sikerre az országban.

[3023262] 2019-06-24 16:30:00 Elefántcsontpart - Dél-Afrikai Köztársaságx

Ibrahim Kamarának egészen jó kis csapata van ezúttal is, és Eric Bailly ugyan térdsérülés miatt nem tarthatott a kerettel, de a potenciál vastagon megvan a csapatban. Hogy mást ne mondjunk, a támadó triót Wilfried Zaja, Wilfried Bony és Nicolas Pépép alkotják úgy, hogy a padon még egy Jonathan Kodjia is bevetésre vár. Mindehhez olyan középpályások jönnek, mint Franck Kessié vagy Jean Michael Seri. A minőség tehát ezúttal is megvan a narancssárgáknál, miként a felkészülési időszak is jól sikerült nekik, hiszen közel másfél éve csak egyetlen vereséget számlálnak.

A Dél-afrikai csapatnál hasonló sikerekről nem lehet beszélni, két éve nem is jutottak ki a tornára, a csoportból való továbbjutás pedig 2002 óta csak egyszer sikerült nekik. Könnyű dolguk éppen most sem lesz, mert Marokkó már győzelemmel indította a tornát, márpedig Hervé Renard aktuális együttese minden Afrika Kupán favorit. Így tehát a Bafana Bafanának inkább az Elefántok ellen lehet esélye.

Fotó: Rossoneri Blog

A keretet főleg hazai játékosok adják, névről maximum Kamohelo Mokotjo neve lehet ismerős, de azért ő sem egy Kessié vagy Bony. Viszont az eredményeik már annál szebbek. Igaz, hogy rengeteg döntetlent játszanak, de 2017 novembere óta nem szenvedtek vereséget, pedig találkoztak például Angolával, Nigériával, Paraguayjal és Ghánával is.

Az oddsokból is látszik, hogy Elefántcsontpart esélyesebb, de az is beszédes, hogy a 40 fokos hőségben az over 2.48-as oddson fogadható. Reálisan nézve ez egy ugyanolyan 1-0, 2-0 körüli eredmény lehet, mint amelyből már többet is láttunk az idei tornán. Óvatosabb duhajok az alábbi kombit 3,5 gólos line-nal is tehetik.

{"headTitle":"Elefántcsontpart-Dél-Afrika","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-24 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő: 1x + 2.5 gól alatt","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3023262] 2019-06-24 16:30:00 Elefántcsontpart - Dél-Afrikai Köztársaságx;