Felkészülés

Már Afrika legjobbja sem favorit ellenünk

A Tippmixpro teljesen háromesélyes oddsokat hozott ki a pénteki felkészülési találkozóra.

Péntek este lép pályára az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott Afrika legjobbja, Elefántcsontpart ellen. Habár a vendégektől több ismert név is hiányozni fog, Michel Dussuyer szövetségi kapitány így is nagyon erős válogatottat állíthat össze, hiszen a csatársort például a Salomon Kalou-Wilfried Bony kettős alkotja majd. Úgy tűnik azonban, hogy ennek ellenére mégsem esélyesebbek a vendégek a Groupama Arénában, hiszen a     pontosan akkora oddsot ad a vendégek sikerére, mint Bernd Storck csapatára.

   
Magyarország Döntetlen Elefántcsontpart
2.62 3.15 2.62

Ami a mieinket illeti, hétfőn két edzéssel folytatódott a válogatott edzőtáborozása, mindkét gyakorláson szerepelt egymás közti játék a programban. A szakmai stáb egyre nagyobb létszámú kerettel dolgozhat, hétfőn megérkezett Dzsudzsák Balázs, Kádár Tamás, Lovrencsics Gergő, Gyurcsó Ádám és Megyeri Balázs is, már csak három játékos nincs a csapattal. Közülük Nikolics Nemanja és Gulácsi Péter kedden csatlakozik az együtteshez, egyedül a német osztályozón résztvevő Stieber Zoltán hiányzik majd a hazautazást megelőző utolsó napokról is.

A sérültek közül Németh Krisztián már elkezdte a kocogást, Korcsmár Zsolt és Elek Ákos viszont továbbra is rehabilitációs munkát végez, mindketten keményen dolgoznak annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb teljesen egészségesek legyenek.

[2228188] 2016-05-20 18:00:00 Magyarország - Elefántcsontpartx;