Hűségrendszer

Itt a Mikron, a Hatharom.com hűségrendszerének új dimenziója

Eljött a nap, megújult a Hatharom.com hűségrendszere, mostantól Mikron jár az aktivitásodért.

Arról, hogy megújul a Hatharom.com hűségrendszere, már bizonyára sokan olvastak. Korábban beszámoltunk már a Mikron indulásáról, arról is értekeztünk, miért forradalmi a megoldás, amit elsők között vezetünk be honlapunkon.

A Mikron kriptopénz alapú hűségrendszer, ami azt jelenti, hogy aktivitásodat immár valódi értékben tudjuk jutalmazni. Vége az üres és jelentéktelen online pontgyűjtések időszakának, mától Mikront osztunk a közösségi aktivitásodért.

Hogy működik a hűségrendszer?

 

 

 

 

A Hatharom.com regisztrált felhasználóinak jár a Mikron a honlapon történő aktivitásért. Hozzászólásokért, blogbejegyzésekért, tippelésért, szelvényfeltöltésért lehet Mikront szerezni. Az alábbi táblázatban szereplő értékek járnak az egyes cselekedetekért.

 

Aktivitás Mikron érték
Tipp feladása tippjátékban/kupajátékban 0.1
Blog hozzászólás 1
Fórumtopik indítása 1.5
Fórum hozzászólás 1
Tipp hozzászólás 1
Cikk hozzászólás 1
Blogbejegyzés írása 4
Cikk megosztása 1
Tippics megosztása 1
Szelvény feltöltése a Tippics rendszerébe 2
Tippics szelvény hozzászólás 1
Mi történik a korábbi hűségpontokkal?

 

 

 

 

A korábban a Hatharom.com hűségrendszerének keretében gyűjtött hűségpontjaid átváltásra kerülnek a fenti táblázat értékei alapján. Ahhoz, hogy a korábbi aktivitásodért járó Mikronok automatikusan jóváíródjanak egyenlegeden, kattints erre az oldalra. Ennek határideje: 2018. december 15. 23:59. A határidő lejárta után a korábban szerzett hűségpontok automatikusan törlődni fognak egyenlegedről.

Hogyan lehet felhasználni a Mikront?

 

 

 

 

A Mikronok a felhasználónévhez tartozó egyedi számlaszámon tárolódnak. Ezek egy mik_ kezdetű karaktersorral szerepelnek a Mikron egyenleg alatt. Erről a belső egyenlegről lehet kiutalni egy külső Mikron-tárcába tetszőleges mennyiségű Mikront, illetve erre a címre lehet utalásokat is indítani bármely Mikron-számláról. A külső Mikron-tárcát ide kattintva tudod letölteni.

A saját, összegyűjtött Mikronjaiddal te magad rendelkezel. Ez természetesen azt is jelenti, hogy eladhatod egy kriptovaluta tőzsdén a jövőben, beválthatod a Mikront használó oldalakon szolgáltatásokra, ajándéktárgyakra vagy akár tartogathatod későbbre árfolyam-növekedés reményében. A Mikron csapata az első tőzsdei bevezetést 2019 második felére tervezi, azután pedig a piac fog valódi árat adni a Mikronjaidnak. Azon is dolgozunk, hogy a Hatharom.com-on is valódi dolgokra tudd majd váltani a Mikront. Érdemes tehát elkezdeni gyűjteni őket!

Hogyan lesz értéke a Mikronnak?

 

 

 


A Mikron fejlesztő csapata mindent megtesz, hogy a kriptopénzt minél kedvezőbb árfolyamon cseréljék majd a piacon a jövőben. Az első néhány partner csatlakozása után után azon fognak dolgozni, hogy minél több online közösséget vonjanak be a rendszerbe. Alapvetően egy könnyen és gyorsan beépíthető, költséghatékony hűségrendszert terveztek.


A csatlakozó közösségeknek folyamatosan szüksége lesz Mikronra, hogy kioszthassák azokat újabb aktivitásért cserébe. Az egyre több csatlakozó partner segítségével a Mikron felhasználható lesz pl. különböző termékekre, ajándéktárgyakra, kedvezményekre. Egy élő és virágzó ökoszisztéma kialakítása a cél, ami minden résztvevőnek érdeke. Ahogy egyre több partnerrel és felhasználóval bővül a Mikron gazdaság, úgy fog egyre nagyobb és nagyobb értéket képviselni a Mikron kriptopénz is.

Hol lehet több információt szerezni a Mikronról?

 

 

 

 

A Mikron hivatalos weboldala részletes információkkal szolgál a Mikron működéséről, céljairól, az újdonságokról és a partnereiről. Ha csevegni szeretnétek más Mikron-felhasználókkal vagy a csapat tagjaival, ajánljuk figyelmetekbe a hivatalos kommunikációs csatornát. Igyekeztünk összeszedni a főbb kérdéseket a Hatharom.com weboldalán is, ezeket ide kattintva érhetetitek el.

Tényleg lehet vásárolni Mikront?

 

 

 

 

A Hatharom.com közösségi életében való aktív részvételen túl vásárlással is hozzá lehet jutni Mikronhoz. A Mikron egy blokklánc alapú kriptopénz, melynek hagyományos pénzben kifejezett értéke is van. Ha többet szeretnél belőle, december 1-től kezdődően 20 napig lehetőséged lesz a piacra dobott Mikron-mennyiség egy részéből vásárolni. Ha érdekel ez a lehetőség, és nem akarsz kimaradni az akciókból, látogass el a Mikron hivatalos weboldalára és regisztrálj. Ha kérdésed, észrevételed adódik, érdeklődj a Mikron Discord-csatornáján vagy a cikkünk alatt kommentben.

Ha ez utóbbit választod, máris Mikron-tulajdonosnak mondhatod magad.