Hűségrendszer

Mikront adunk a hűségedért

megosztom

Jön a Mikron, a hatharom.com hűségrendszerének új dimenziója, amely egy igazi mérföldkő sportfogadó közösségünk életében. Hogy miért? Cikkünkből kiderül.

Már több hónapja beharangoztuk, még régebb óta dolgozunk rajta, és 2018 novemberében elérkezett a várva várt pillanat. Napokon belül elindul a hatharom.com Mikron alapú hűségrendszere. Íme néhány érdekesség, miről is szól majd a mi forradalmian új, kriptopénz alapú hűségrendszerünk.

Ez bizony pénz

 

 

 

 

A digitális pénz forradalma zajlik éppen, a hagyományos valuták mellett egyre gyakrabban hallani a kriptopénzekről és azok terjedéséről. A hatharom.com segítségével most Te is könnyedén szert tehetsz kriptopénzre. A Mikron egy vadiúj, menő dolog, amelyből kár lenne kimaradni. Ráadásul Te lehetsz az, aki a haverokat bevezeti a modern kor legújabb vívmányaiba.

Kripto, az meg mi?

 

 

 

 

  • Ha még nem hallottál erről a világról és érdekel,
     
  • ha elsősorban a pénz szóra csillan fel a szemed,
     
  • ha már aktív kriptopénz felhasználó vagy
     

ne habozz, iratkozz fel a Kriptosulira, Magyarország első és egyetlen ingyenes e-mailes anyagára, és garantáltan képbe kerülsz a kriptopénzekkel kapcsolatban.

Hogyan juthatsz hozzá?

 

 

 

 

Ha aktív tagja vagy a hatharom.com közösségének, könnyedén. Blogolj, kommentelj, tippelj vagy töltsd fel a szelvényed, és máris Mikron-tulajdonos lehetsz. Ha nem vagy még tag, itt a remek alkalom, láss hozzá a Mikronok gyűjtéséhez még ma. A már meglévő és ezek után gyűjtött hűségpontjaid hamarosan átváltásra kerülnek, nem vész kárba egyetlen pont sem. Ha ennél több Mikront szeretnél, nincs akadálya, a hatharom.com-ra történő bevezetés egybe esik egy nagyszerű befektetési lehetőséggel is, amelyről hamarosan részletesen be fogunk számolni.

Miért jó neked?

 

 

 

 

A Mikron a tiéd, szabadon rendelkezhetsz vele. Ha eddig gyűjtögetted a hűségpontokat, most kiutalhatod a saját pénztárcádba, nemcsak a hatharom.com-on tárolhatod. Ha úgy döntesz, átutalhatod Mikronodat egy másik felhasználónak, eladhatod, sőt vehetsz is másoktól, ráadásul ezek a tranzakciók nem kerülnek semmibe. Pénzbe biztosan nem, maximum néhány másodpercbe. Mivel a Mikron terveiben több partner bevonása is szerepel, így idővel akár különféle ajándékokra, szolgáltatásokra is felhasználhatod Mikronjaidat, nem beszélve arról, hogy a hatharom.com-on is fogunk lehetőséget biztosítani azok elköltésére.

Mikor lesz elérhető?

 

 

 

 

A Mikron bevezetésére egy héten belül sor kerül honlapunkon, amint használatba kerül, értesíteni fogunk mindenkit különböző csatornáinkon. Ne maradj le semmiről, figyeld folyamatosan híradásainkat a Mikronról!

 

megosztom