Exkluzív

Éjfélig érhető el a plusz 20%-os kedvezmény

Címkék:

Kedden éjfélkor zárul a Mikron első nyilvános éremkibocsájtása, a vásárlók 20% ajándék Mikronban részesülnek.

Ahogy arról a hétvégén beszámoltunk, elindult a Mikron elsődleges érmekibocsátása, amelynek keretén belül könnyedén hozzájuthat bárki tetszőleges mennyiségű kriptopénzhez.

Az érmevásárlás 4 szakaszból áll, az egyre későbbi szakaszok egyre kisebb kedvezményt nyújtanak. Az árusítás első szakaszában, december elsejétől negyedikéig, azaz kedd éjfélig a vásárlók 20% ajándék Mikronban részesülnek.

A vásárláshoz nem kell mást tenned, mint regisztrálni a mikron.io weboldalán, visszaigazolni az e-mail címedet és bejelentkezés után rákattintani a “Mikront vásárolok” gombra

Ha már utaltál valaha kriptopénzt, a Mikron vásárlás sem fog kifogni rajtad. Ha mégis segítségre lenne szükséges, az oldalon minden segédlet és vonatkozó információ könnyedén megtalálható.

Miért jó, ha van Mikronod?

A vásárolt Mikronjaiddal Te magad fogsz rendelkezni. Te döntöd el, hogy majd eladod-e egy kriptopénz-tőzsdén és ezzel fiat pénzre váltod, vagy hogy beváltod-e termékekre a Mikront használó különböző weboldalakon, vagy pedig megtartod hosszú távra egy nagy árfolyam-nyereség reményében. Bármelyiket választod, mindegyikkel jól járhatsz.

A következő időszak, december 6 és 9 közötti kedvezménye már csak 15% lesz.