Exkluzív

Még három napod van, hogy kedvezményesen vásárolj Mikront!

Elindult a Mikron éremkibocsájtásának 4. szakasza, csütörtök éjfélig +5% kriptopénzt kaphatsz a pénzedért!

Folytatódik a Mikron érmekibocsátása, december 17. és 20. között immáron a negyedik szakasz veszi kezdetét. Ebben az időszakban a megvásárolt Mikronokra +5 százalék kedvezményt kapsz.

 

Hogyan tudok Mikront vásárolni?

A vásárláshoz nem kell mást tenned, mint regisztrálni a mikron.io weboldalán, visszaigazolni az e-mail címedet és bejelentkezés után rákattintani a “Mikront vásárolok” gombra.

Ha már utaltál valaha kriptopénzt, a Mikron vásárlás sem fog kifogni rajtad. Ha mégis segítségre lenne szükséges, az oldalon minden segédlet és vonatkozó információ könnyedén megtalálható.

 

Miért éri meg Mikronba fektetni?
 

  • Már működik a rendszer, nem csak egy jövőbeli ígéretről van szó.
     
  • Egy valódi problémát old meg a blokklánc technológiájának segítségével: a közösségépítés nehézségének problémáját egy egyedülálló hűségrendszerrel.
     
  • Valódi értéket teremt: kriptopénzzel jutalmazza az aktivitást a hűségrendszer.
     
  • Egy olyan területre vezeti a blokklánc technológiáját, ahol eddig még nem volt, ezáltal úttörő a piacon.
     
  • A Mikron csapata nem bízza a véletlenre az árfolyam alakulását, tenni fog érte, hogy lassú, stabil növekedésen menjen keresztül a kriptopénz a jövőben.

 
Miért jó, ha van Mikronod?

Az eddigi érmekibocsátások során több, mint 50 vásárlást regisztráltak. Hogy ez miért fontos? Mert az érmekibocsátás keretében a Mikron tőkét gyűjt további munkánkhoz. A befolyó tőke elsődleges célja, hogy minél több partnert nyerjenek meg, a platform fejlesztését és marketingjét minél magasabb szinten biztosítsák.

Minden egyes új partnerrel nő a Mikron használók köre, épül az ökoszisztéma, ez vezet el a Mikron árfolyamának stabil növekedéséhez.


A vásárolt Mikronjaiddal Te magad fogsz rendelkezni. Te döntöd el, hogy majd eladod-e egy kriptopénz tőzsdén és ezzel fiat pénzre váltod, vagy hogy beváltod-e termékekre a Mikront használó különböző weboldalakon, vagy pedig megtartod-e hosszú távra egy nagy árfolyam-nyereség reményében. Bármelyiket választod, mindegyikkel jól járhatsz.