Exkluzív

Évtizedenként csak egyszer adódik ilyen lehetőség!

megosztom

December 1-jén indul a Mikron elsődleges érmekibocsátása, aminek keretében akár Te is könnyedén a projekt befektetője lehetsz.

A blokklánc projektek és a kriptopiac virágzik. Ugyan az árfolyamok mostanában csökkentek (bár ez befektetési szempontból inkább előnyös, hiszen akkor érdemes beszállni, mikor lent vannak az árfolyamok és drágán kell eladni), de a blokklánc technológiája továbbra is forradalminak számít. A blokklánc nyújtotta technológiai forradalom ahhoz hasonló mértékű, mint az internet volt az 1990-es években.

Látogass el a Mikron oldalára és tudj meg többet!

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a legnagyobb tech-cégek is blokklánc fejlesztésekbe kezdtek, mint például az Amazon. A Bitcoin csak az első alkalmazója volt a blokklánc technológiának, és ugyan az árfolyama a 10 év emelkedés után csökkenőben volt az elmúlt 1 évben, de rengeteg másik lehetőség áll előtted, folyamatosan jelennek meg a fiatal, ígéretes kriptopénzek, mint például a Mikron.

Szinte az összes nagy, innovatív cég belekezdett blokkláncprojektek fejlesztésébe. Csak idén a blokklánccal foglalkozó munkahelyek száma több mint 300%-kal nőtt. Ez az emelkedés még ennél is nagyobb mértékű volt az elmúlt években.

Jelenleg a blokklánc projektek a legnagyobb haszonnal kecsegtető befektetések. Aki korán felismerte a fiatal, ígéretes kriptopénzek potenciálját (mint például anno az Ethereum esetében), az könnyen százszorozta vagy akár ezerszerezte pénzét. Ki kell mondani, a blokklánc a jövő technológiája, ez a jövő fő befektetési formája. Ennek következményeképpen egyre több befektető jelenik meg ezen a területen. De még nincs semmi veszve, ha most szállsz be, akkor még mindig a lehetőséget korán felismerők közé tartozol.

A '80-as években a személyi számítógépek forradalma zajlott, a '90-es években az internet forradalma, a 2000-es években az okostelefonok és a közösségi média forradalma, most a '10-es években pedig a blokklánc forradalma zajlik, épp a szemünk előtt.

Évtizedenként egyszer van lehetőséged, hogy ilyen volumenű technológiai forradalomból profitálj, hogy az évtized technológiai forradalmába fektess.

Te döntésed, hogy korán ismered fel a lehetőséget, vagy csak később fogod észrevenni, hogy milyen szerencsés lehettél volna.

Ráadásul soha nem volt ilyen egyszerű befektetőnek lenni! Ma már nem kell hozzá ügyeket intézni, nem kell papírokat kitöltögetni, mindössze néhány kattintással befektető lehetsz. A Te döntésed, hogy a jövő Amazonjainak a befektetője leszel-e. Mi most mutatunk erre egy nagyszerű lehetőséget: a Mikront.

 

  • Miért jó, ha van Mikronod?

A vásárolt Mikronjaiddal Te magad fogsz rendelkezni. Te döntöd el, hogy majd eladod-e egy kriptopénz-tőzsdén és ezzel fiat pénzre váltod, vagy hogy beváltod-e termékekre a Mikront használó különböző weboldalakon, vagy pedig megtartod hosszú távra egy nagy árfolyam-nyereség reményében. Bármelyiket választod, mindegyikkel jól járhatsz.

 

  • Hogyan lesz értéke a Mikronoknak?

 A Mikron fejlesztőcsapata mindent megtesz, hogy a kriptopénzt minél kedvezőbb árfolyamon cseréljék majd a piacon a jövőben. Az első néhány partner csatlakozása után azon fognak dolgozni, hogy minél több online közösséget vonjanak be a rendszerbe. Alapvetően egy könnyen és gyorsan beépíthető, költséghatékony hűségrendszert terveztek. A csatlakozó közösségeknek folyamatosan szüksége lesz Mikronra, hogy kioszthassák azokat újabb aktivitásért cserébe. Az egyre több csatlakozó partner segítségével a Mikron felhasználható lesz különböző termékekre, ajándéktárgyakra, kedvezményekre. Egy élő és virágzó ökoszisztéma kialakítása a cél, ami minden résztvevőnek érdeke. Ahogy egyre több partnerrel és felhasználóval bővül a Mikron gazdaság, úgy egyre nagyobb lesz a kereslet is a Mikron után, és így fog egyre nagyobb és nagyobb értéket képviselni a Mikron kriptopénz is.

 

Légy Te is a Mikron-ökoszisztéma része, fektess Mikronba, légy részese a projekt sikerének!

 

megosztom