Tippjáték

Újra itt az indoklásos tippliga - tudásod most Mikront érhet!

Mutasd meg, hogy jobban vágod a focit mint a többiek, és vedd ki a részed az értékes kripto-nyereményalapból.

Örömmel jelentjük a hírt, hogy kisebb szünet után újabb felvonással jelentkezik az indoklásos tippliga! A megmérettetés ezúttal kerek két hónapon keresztül zajlik majd, és egy merőben új díjazást eszközölünk, ugyanis a legjobbak értékes Mikronnal gyarapíthatják majd Hathármas egyenlegüket.

 

A tippelés megkezdéséhez kattints a képre!

A részvételhez nem szükséges más mint egy hatharom.com-os regisztráció, jó rálátás a futballra, valamint a fogalmazókészség sem árthat. A lebonyolítás rendkívül egyszerű - ide kattintva máris ott találjátok magatokat a játék felületén, ahol a nyereményekért folyatatott versenyben

január 20-ig legalább ötven darab indoklással ellátott tippet kell feladnotok, mindezt pluszosan.

A hagyományos ikszelgetős játékoktól annyiban különbözik ez a formátum, hogy a választásaitokat egy néhány - minimum 31 - szavas magyarázattal kell ellátni, hogy minden érdeklődő láthassa, hogy nem csupán a vakvilágba lődöztök, és értitek is amit csináltok. A szöveges indoklások a hatharom.com főoldalára is kikerülnek.

A helyezetteket a játék ideje alatt termelt szűrt profit alapján rangsoroljuk, és a tíz legjobban tippelő között 5000 Mikront osztunk ki.

A játék pontos leírását a Verseny információk alatt látható Részletek gombra kattintva találjátok. A végelszámolásnál az első helyre befutó játékos 1000 MIKRON-nal gazdagodik!

Kezdődhet tehát a tippelés, amely kiváló alkalom mindenki számára, hogy megmutassa, hogyan is kell profin elemezni egy mérkőzést, na megy hogyan kell okosan, sokat nyerni.

Kattints, ha nem tudod miről van szó!