Exkluzív

Szilveszteri meglepetés a Mikronnál!

megosztom

Ha új év, akkor meglepetés, a Mikron pedig exkluzív akciót indít, hogy jól induljon az esztendő!

Bár ahogy arról már itt az oldalunkon is beszámoltunk, már lezárultak a Mikron érmekibocsátásának szakaszai, de egy exkluzív akció keretén belül ismét lehetőség van kedvezményes Mikron-vásárlásra. 

December 31-én éjféltől január 1. éjfélig +15%-os kedvezmény jár Mikron vásárlások esetén!

Fontos, hogy akció csak egyszeri és nem megismétlődő, vagyis csak ebben a 24 órás periódusban érvényes! Kezdd az új évet egy kis új kriptopénzzel!

 

Hogyan tudok Mikront vásárolni?

A vásárláshoz nem kell mást tenned, mint regisztrálni a mikron.io weboldalán, visszaigazolni az e-mail címedet és bejelentkezés után rákattintani a “Mikront vásárolok” gombra.

Ha már utaltál valaha kriptopénzt, a Mikron vásárlás sem fog kifogni rajtad. Ha mégis segítségre lenne szükséges, az oldalon minden segédlet és vonatkozó információ könnyedén megtalálható.

 

Miért éri meg Mikronba fektetni?
 

 • Már működik a rendszer, nem csak egy jövőbeli ígéretről van szó.
   
 • Egy valódi problémát old meg a blokklánc technológiájának segítségével: a közösségépítés nehézségének problémáját egy egyedülálló hűségrendszerrel.
   
 • Valódi értéket teremt: kriptopénzzel jutalmazza az aktivitást a hűségrendszer.
   
 • Egy olyan területre vezeti a blokklánc technológiáját, ahol eddig még nem volt, ezáltal úttörő a piacon.
   
 • A Mikron csapata nem bízza a véletlenre az árfolyam alakulását, tenni fog érte, hogy lassú, stabil növekedésen menjen keresztül a kriptopénz a jövőben.

 
Miért jó, ha van Mikronod?

Az eddigi érmekibocsátások során több, mint 60 vásárlást regisztráltak. Hogy ez miért fontos? Mert az érmekibocsátás keretében a Mikron tőkét gyűjt további munkánkhoz. A befolyó tőke elsődleges célja, hogy minél több partnert nyerjenek meg, a platform fejlesztését és marketingjét minél magasabb szinten biztosítsák.

Minden egyes új partnerrel nő a Mikron használók köre, épül az ökoszisztéma, ez vezet el a Mikron árfolyamának stabil növekedéséhez.


A vásárolt Mikronjaiddal Te magad fogsz rendelkezni. Te döntöd el, hogy majd eladod-e egy kriptopénz tőzsdén és ezzel fiat pénzre váltod, vagy hogy beváltod-e termékekre a Mikront használó különböző weboldalakon, vagy pedig megtartod-e hosszú távra egy nagy árfolyam-nyereség reményében. Bármelyiket választod, mindegyikkel jól járhatsz.

megosztom