Magyar Kupa

A Balmaz domboríthatja ki a rendszer "szépségeit"

  • ivan

A Puskás Akadémia már ott van a fináléban, szerda este az NB I másik újonca is beverekedheti magát az MK-döntőbe.

2-1-es újpesti előnyről folytatódik a Magyar Kupa második elődöntős párosítása, avagy ez a csata még egyáltalán nem dőlt el. Bár a továbbjutásra kínált szorzók alapján az Újpest kiváló helyzetben van, Horváth Ferenc csapatának már egy 1-0-s győzelem elegendő lehet az üdvösséghez.

1x2    
Balmazújváros Döntetlen Újpest
2.85 3.15 2.40

Ez az eredmény egyébként kereken 10-szeres pénzt fizet az állami irodában, míg a Balmaz továbbjutása 3,30-as szorzóval kecsegtet.

A két csapat egyébként alaposan kiismerheti egymást ebben az időszakban, hiszen hétvégén bajnokit játszottak ugyanitt, az akkor született 1-1-es végeredménnyel az Újpest alighanem most is elégedett lehet.

[2744394] 2018-05-09 20:00:00 Balmazújváros - Újpestx;5

Bár a bajnokságban mindkét fél előtt még komoly feladatok állnak, kupaelődöntő lévén szó, nem lehet kérdés, hogy a lehető legjobb összeállításokban küldik pályára csapataikat a vezetőedzők.

Ki jut tovább?   
Balmazújváros Újpest
3.30 1.28
Fogadási határidő: 20:00

"Egy nagyon titkos álma lehet minden jó érzésű balmazújvárosi szurkolónak, hogy a csapatát a döntőben lássa. Nekünk is az! Sok variációs lehetőségünk nincs, de a rendelkezésünkre álló kerettel mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ez az álom sikerüljön" - így Horváth Ferenc a klubja honlapjának, avagy Balmazújvárosban meglepetésre készülnek. 

Bár mint fentebb is látható, az Újpest azért kedvezőbb helyzetben van, azért ne írjuk le a Balmazt sem.

Fotó: balmazfoci.hu

Ráadásul mennyire szép lenne, ha május 23-án a Groupama Arénában egy Puskás Akadémia - Balmazújváros kupadöntőt rendeznének.

Két nagy múltú klub, két vidéki futballfanatikus város csapata csaphatna össze a fővárosban, vélhetően  teltház foghíjas lelátók és elégedetten tapsoló VIP-páholyok előtt.

A magyar futball egy újabb szürreális fejezetét élhetnénk meg...

[2744394] 2018-05-09 20:00:00 Balmazújváros - Újpestx;