Magyar Kupa

Horváth Feri szerint benne van a 25-szörös szorzó a visszavágóban

Szerdán három találkozóval folytatódik a Magyar Kupa negyeddöntője, a Balmazújváros, a Diósgyőr és az Újpest is kedvező helyzetből várhatja a visszavágót.

Három mérkőzés maradt szerdára a Magyar Kupa negyeddöntőiből, az Újpest és a Balmazújváros idegenben őrizné meg előnyét, míg a Diósgyőr hazai pályán tarthatja meg fórját a Puskás Akadémiával szemben.

   
  1 x 2
MTK - Újpest 2.63 3.05 2.63
Békéscsaba - Balmazújváros 2.35 3.10 2.75
Diósgyőr - Puskás Akadémia 2.15 3.25 3.25

A másodosztályban vitézkedő MTK nem zárt valami jó hetet, hiszen a nyíregyházi vereség után hétvégén hazai pályán nem bírt a Doroggal sem. A feljutás persze még így sincs veszélyben, így az Újpest ellen tövig nyomhatják a gázpedált Kanta Józsefék.

Csakhogy az Újpest nincs rossz passzban, 2018-ban mindössze egyetlen meccset vesztett el, a bajnokságban a negyedik helyen áll, a hétvégén a Fradi ellen vívott meg egy paprikás hangulatú derbit. Az első meccset 2-1-re a lila-fehérek nyerték meg, így az MTK-nak mindenképpen gólt kell rúgnia, de Újpesten is arra készülnek, hogy feljavítják a helyzetkihasználásukat.

Az idő végre kedvező, az MTK pályája kiváló minőségű, így akár egy látványos mérkőzés is kerekedhet a dologból. Véleményünk szerint az Újpest nem fogja kiengedni a kezéből a gyeplőt, és továbbjut a legjobb négy közé.

  • Az Újpest továbbjut@1.33   

Horváth Ferenc szerint nincs még lefutva a párharc / Fotó: balmazfoci.hu

A Balmazújváros aratta a legnagyobb különbségű győzelmet az odavágókon, Horváth Ferencék 5-0-val küldték haza a Békéscsabát. Nem túlzás azt állítani, hogy ez a párharc eldőlt, ám a Balmazt irányító tréner ezúttal is felhívta magára a figyelmet nyilatkozatával.

"Nyilván jobb ez, kényelmesebb, mint ha 0-0-val mennénk oda, de nyugodt nem vagyok.

Azt gondolom, hogy hordoz magában némi veszélyt az ekkora előny is, ezért szeretném, ha minden játékosunk megfelelően koncentrálna végig a mérkőzésen, és jól abszolválnák a kupameccset"

- fogalmazott a balmazfoci.hu-nak.

Hát, ha Horváth szerint veszélyben van a továbbjutás az NB II-es Békéscsaba ellen, akkor nem biztos, hogy minden rendben van Balmazújvárosban. A tréner által felvázolt félelem egyébként meglehetősen irreális, amit jól mutat, hogy a hazaiak négygólos győzelme 25-szörös pénz körül fizet a külföldi bukiknál. Az állami irodában nem kínálnak fogadási lehetőségeket ilyen kimenetelekre.

  • Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 felett@1.83

A Diósgyőr 1-0-s sikert aratott Felcsúton, így kedvező helyzetből várhatja a Puskás Akadémia elleni visszavágót. A hétvégén mindkét gárda döntetlent játszott, a miskolciak a bajnoki címvédő Honvéd, a felcsútiak a Videoton ellen szereztek egy pontot.

Mindkét félnél továbbjutásban gondolkoznak és mindkét csapatnál támadófocit ígérnek. Hogy végül tényleg jó meccset látunk-e, az irányban akadnak kétségeink, mindenesetre a küzdelem az garantált. A bukik egyébként nem fizetnek túl sokat az overre, a 2,5 gól feletti termés 1.65-ös szorzót kínál, ami pedig a továbbjutást illeti, a DVTK 1.23, a Puskás 3.70-es oddsal kecsegtet.

  • Gólok száma 2,75 alatt@1.80
2018-04-04;213