Magyar Kupa

Ezt a tippet nem tudjuk kihagyni!

megosztom

Magabiztos előnyből várhatja a kupavisszavágót a Puskás Akadémia, amelynek győzelmére négyszeres szorzót kínálnak.

Mi a Puskásra szavazunk!

1x2    
Debrecen Döntetlen Puskás Akadémia
1.85 3.40 4.05

4-0-s előnyből várhatja a visszavágót a Puskás Akadémia, amely tulajdonképpen már a fináléban érezheti magát.

Pintér Attila együttese ennek ellenére komoly underdog a bukik szerint, hiszen négyszeres szorzó felett fizet a kettes, míg a Loki sikere 1.85-ért pakolható az állami irodában.

Csakhogy a Debrecen soraiból öt alapember is hiányzik majd, Ferenczi János, Bódi Ádám, Könyves Norbert, Bényei Balázs is kidőlt, Kinyik Ákost pedig az odavágón kiállították.

Ezek után tényleg szinte nulla esélye van megfordítani a párharcot a Debrecennek, Herczeg András vezetőedzői szavai alapján pedig elsősorban a fiatalok kaphatnak majd lehetőséget. "Öt alapember hiányzik majd tehát, és nagy valószínűséggel emiatt több fiatal játékos is lehetőséget kap, de biztos vagyok benne, a csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy jó eredményt érjen el" - fogalmazott a tréner, de az az igazság, hogy ez elég nagy közhely volt, leginkább a játékosok válláról vette le a terhet.

Azt nem állítjuk, hogy Pintér Attila a legjobb kezdőjét teszi majd fel a pályára, de a Puskás kerete van olyan bő, hogy egy döntetlent össze tudjon hozni a Nagyerdei Stadionban is.

 

  • Döntetlen vagy Puskás Akadémia@1.77   
     
  • Puskás Akadémia nyer@4.05
megosztom